Tina Lund afslører: Derfor fik jeg nok

Tina Lund er stadig ved at finde sig til rette i Danmark, og nu åbner hun op om, hvilke udfordringer familien stadig har, og hvad det var, hun fik nok af i Dubai.

For snart halvandet år siden tog Tina Lund og familien springet og flyttede tilbage til Danmark efter otte år i Dubai. Men selvom de har haft tid til at finde sig til rette, så er der stadig nogle ting, som Tina og familien skal tilpasse sig.

- Det var en kæmpe omvæltning at flytte hjem. Alt er stadig nyt for børnene, fordi de er opvokset i Dubai. Men mens alt er nyt for dem, er det for mig tilbage til det gamle, fortæller Tina til HER&NU og Realityportalen, da hun sammen med Gunnvør Dalsgaard er til gallapremiere på 'Hvor flodkrebsene synger'.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde hyldes for undertøjsbillede

Den tidligere 'Forsidefrue' har da også haft mere at se til end bare at pakke flyttekasser ud.

- Vi har haft en lidt hård start med store indbrud og meget renovering af gården, og så pludselig er vi holdt op med at lave 'Forsidefruer'. Der er mange ting, der er anderledes, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: SE DEN SØDE VIDEO! Dennis Knudsen er landet med tvillinger

Fik nok af glamour

Selvom otte år i Dubai skriger en verden af luksus og glamour, som mange kun kan drømme om at bo i, så var det ikke noget, der ligefrem faldt i Tinas smag.

- Jeg savner egentlig ikke så meget den glamorøse del af Dubai, fordi jeg føler, at jeg fik lidt nok af det. Jeg føler, at jeg gerne ville tilbage til det, der var lidt mere mig. Jeg elsker jo at bo på landet og være sammen med heste og dyr, fortæller reality-stjernen og fortsætter:

- Det er også en stor omvæltning at komme tilbage på gården, hvor vi lige pludselig har høns, køer, hunde og heste. Vi er jo en rigtig landbrugsfamilie lige pludselig. Vi kommer fra glamour i Dubai til helt ud på landet. Så der er kæmpe forskel.

LÆS OGSÅ: Janni og Karsten frygter fremtiden

Udfordring for børnene

Det har især været en udfordring for børnene at tilpasse sig livet i et fremmed land.

- For det første er vejret en omvæltning. Børnene er slet ikke vant til sådan noget som at få en hue på. Bare på en dag som i dag, hvor det begynder at blive koldt. Lilly så et billede af en pige med en hue på, fordi jeg havde kigget efter huer til hende, og så var hun sådan "Hue? Hvad er det?", griner den 41-årige mor til to og tilføjer:

- Det er også en omvæltning skolemæssigt. Lilly taler stadig meget engelsk. Så det med, at hun skal lære at tale dansk nu, det er også en udfordring for hende. For hun bliver ved med at sige til mig "I don't want to speak your language". Men hun har fundet ud af, at hvis hun ikke taler dansk, så er der ikke nogen, der vil lege med hende ovre i skolen. Men hun holder overraskende meget fast i det engelske, fortæller forsidefruen, hvis mand, Allan, kun taler dansk derhjemme.

LÆS OGSÅ: Mascha afslører: Har endelig fundet den rette medicin

Mor og karrierekvinde

Tina Lund har efterhånden et imponerende CV, når det kommer til hendes karriere som professionel springrytter. Men selvom karrieren fylder meget, så fylder børnene også, og det er svært for karrierekvinden at balancere begge dele - især hjemme i Danmark.

- Jeg er ansat til at ride og uddanne heste og til at ridde stævner. Og det er måske ulempen ved det, for det gør, at jeg rejser meget, og jeg er rigtig meget væk fra børnene. Det er lidt hårdt. Grunden til, at jeg flyttede til Dubai, var, at jeg kunne være meget sammen med mine børn. Og pludselig er jeg igen meget ude at rejse. Det er helt sikkert det, der er ved at være karrierekvinde. Jeg savner dem, når jeg er væk, men så nyder jeg også at være karrierekvinde. Jeg elsker mit job. Men det der med at være mor og karrierekvinde på samme tid synes jeg er svært, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Ditte Lee har igen fundet kærligheden

Det er da heller ikke udelukket, at flyttekasserne kan blive pakket igen.

- Om jeg bliver for good, det ved jeg ikke. Når man først har fået smagen af udlandet, kan man også godt lide det. Vi er glade for at være hjemme, men det er anderledes, afslutter hun.

Tina Lund har børnene Louis og Lilly sammen med sin mand Allan Nielsen. Derudover har Allan døtrene Ida Maria, Emma Sofie og Nanna Louise med ekskonen, designeren Rikkemai.

LÆS OGSÅ: TV 2-stjerner sælger båden