WHAT! Forsidefrue er ikke til at genkende

Tina Lund var mødt op i en vild udklædning.

Bellahøj Cirkusplads i København var sidste torsdag aften fyldt med gys og (u)hygge, da flere kendte danskere var mødt op i udklædning for at se 'Halloween Cirkus'.

En af de bedst udklædte var springrytter Tina Lund, 41, der på ingen måde var til at kende.

LÆS OGSÅ: Christopher laver sjov hyldestsang til fodboldlegende

(Foto: Lars E Andreasen)
(Foto: Lars E Andreasen)

– Det er faktisk Allans maske, som han brugte sidste år, grinede Tina, der var iført en meget uhyggelig maske og helt sort tøj modsat datteren Lilly på seks år, der ikke ønskede at komme farligt udklædt.

Tina Lund elsker halloween, men desværre oplever de det ikke lige så tæt, som da de boede i Dubai.

LÆS OGSÅ: Janni og Karsten: Stikker af til Afrika

– Nu har vi boet de seneste otte år i Dubai, hvor der var fyldt med mennesker. Nu bor vi oppe på gården, hvor det er lidt sværere at fejre halloween. Men sidste år var vi nede og gå en tur i Skævinge by, og det var rigtig hyggeligt, fortalte Tina Lund til HER&NU og fortsatte:

– På nogle områder savner vi Dubai, men på andre områder er det dejligt at være hjemme. Nu har vi lige fejret mine forældre, der begge er fyldt 70, og der er det jo hyggeligt, man kan være sammen med familien, fortalte Tina, der fejrede forældrene med hele familien i Lalandia.

Hendes ældste barn, sønnen Louis, og manden Allan måtte undvære cirkus-uhyggen, da de var rejst til Holland.

LÆS OGSÅ: ‘Diamantfamilien’ er tilbage: Se traileren her

– De er til fodboldturnering. Louis er blevet udtaget til en turnering med F.C. Nordsjælland. Han spiller den første kamp i dag og er væk fire dage, fortalte Tina og tilføjede, at hun er helt okay med ikke selv at være afsted, da Allan som tidligere landsholdspiller i fodbold tager sig af den sport med Louis, mens Tina tager sig af ridesporten med datteren Lilly.

LÆS OGSÅ: Kris Jenner i tårer: Har ikke meget tid igen