Tina Lund i sorg: Himlen har fået en stjerne mere

Familien er i dyb sorg over det pludselige dødsfald.

Den tidligere 'Forsidefrue' Tina Lund deler en svær nyhed om sin lille familie på Instagram. Familiens ene hund har nemlig mistet livet på tragisk vis.

LÆS OGSÅ: Tina Lund om familieforøgelse: Den er god nok

- I dag har været en hård dag, da vi mistede vores elskede Bossi igår. Jeg føler, jeg vil dele det med jer alle, da I så med, da vi fik ham, og I ville nok synes, det er mærkeligt, at der i fremtiden ingen billeder vil komme af ham. Han blev desværre ramt af en bil, og det var meget uheldigt og trist, skriver hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Nu skal Linse møde sin nye kæreste for første gang

- Hele familien er ked af det. Især Louis da det var ham, som havde det tætteste forhold til ham. Vi elskede ham meget og håber han har haft et godt liv hos os. Nu vil vi søger for at give hans søster Bayla en masse kærlighed, da hun helt sikkert vil savne ham. Himlen har fået en stjerne mere. Tak for gode minder til verden bedste hund.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager er pludselig død

Man kunne se øjeblikket i 'Forsidefruer', hvor Tina Lund og Allan Nielsen overraskede deres børn med de to skønne hundehvalpe. Børnene havde forelsket sig i hver deres hund, så Tina og Allan besluttede sig for at tage begge to.

 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Tina Lund (@tinalund)