'Bachelorette'-bejler afslører: Det var et væddemål

Selvom Lasse på tv er ved at falde for Sofie, så var det faktisk en helt anden, han først havde øjnene på.

I podcasten 'Marcus og Realitypanelet' gæster 'Bachelorette'-fyrene Lasse, Mads og Jacob studiet til en snak om programmet og deres vej til tv-skærmen.

LÆS OGSÅ: Efter Badehotellet: Det skal Amalie Dollerup nu

Lasse og nogle af hans venner havde gennem længere tid joket omkring både 'Bachelorette' og også realityprogrammer generelt, og engang meldte de en af vennerne til 'Robinson'. Derfor var det også på tale, at han skulle melde sig til 'Bachelorette'.

LÆS OGSÅ: Hjulmand efter skilsmissen: Fantastisk forvandling

- Til sidste sæson af 'Bachelorette' havde vi et væddemål, og jeg sagde "Okay, hvis hende Mette Sommer kommer med i 'Bachelorette', så melder jeg mig", og jeg tabte væddemålet. Men da det kom til stykket, var jeg sådan, "Ahh, det kommer ikke til at ske", så jeg gav en bajer i stedet for, fortæller Lasse med et grin og fortsætter:

- Men så var der så en caster, der skrev til mig på Instagram, og jeg havde egentlig planlagt, at jeg ville ud og rejse i januar anyway. Så var casteren rigtig god til at sælge programmet i telefonen, og jeg tænkte "Fuck it, nu prøver vi at se, hvad det er, om ikke andet så kan vi jo se, hvordan sådan en castingproces fungerer".

LÆS OGSÅ: Mæhles eks om bruddet: Havde opgivet alt

- De har jo skrevet til gud og hver mand, det må vi jo bare erkende, og vi er jo bare dumme nok til at sige ja, lyder det tørt fra Jacob.

LÆS OGSÅ: Emil Midé opereret: Sygdommen hænger ved

Senere i programmet fortæller Lasse mere om, hvorvidt han egentlig ville have datet Mette Sommer.

Hør hele afsnittet af 'Marcus og Realitypanelet' herunder: