Hjulmand efter skilsmissen: Fantastisk forvandling

I vinter blev Kasper Hjulmand og hans hustru Vibeke skilt efter mere end 30 års ægteskab. Og i dag er landsholdstræneren mere eller mindre et godt sted i livet.

Kasper Hjulmand har brugt mange kræfter på at komme op af det mentale hul, han røg ned i efter VM i Qatar for halvandet år siden.

Nu er han ude på den anden side igen, og landstræneren for herrelandsholdet er klar til at tage revanche ved EM i Tyskland.

Undervejs er ægteskabet desværre røget, men det samme er de mange ekstra kilo, han havde taget på, hvorfor hans dårlige knæ og en operation i akillessenen gjorde det nærmest umuligt for ham at dyrke motion.

Forandringen kom, da 52-årige Hjulmand sidste forår sagde til sig selv, at den negative spiral måtte stoppe, og hvor han lagde en effektiv plan for sin træning, søvn og kost.

LÆS OGSÅ: Gustav er blevet single

– Og så trænede jeg hårdere end nogensinde før. Jeg tabte mig en masse, er sundere nu, og det hjælper mig til at have det godt og giver mig meget mere energi, fortæller han i et interview med B.T.

I vinter blev Kasper Hjulmand og hans hustru Vibeke skilt efter mere end 30 års ægteskab. De sagde i en fælles meddelelse, at bruddet skete ”med den største respekt og kærlighed” til hinanden. Tiden efter skilsmissen har han brugt på at pleje den introverte side af sig selv. Så kan der også blive overskud til at klare den massive opmærksomhed omkring landskampene.

LÆS OGSÅ: Thomas Gravesen scorer nyt job

– Jeg har brug for at være alene. Jeg har brug for at være alene i naturen. Brug for at være mig selv, og jeg er nok blevet endnu mere privat, end jeg har været før. Så på den måde har jeg lært, hvordan jeg tanker energi – gennem naturen, ved at dyrke sport og nærvær med familien.

Lige nu venter dog en masse nærvær med landsholdstruppen, som også hver især må lade bagland være bagland, når der skal kæmpes om guldet.

LÆS OGSÅ: Dennis Ritter sælger luksuslejlighed: Kan score milliongevinst