Thomas Graversen
Thomas Graversen

Thomas Gravesen scorer nyt job

Tidligere fodboldspiller Thomas Gravesen skifter arbejdsplads, men jobtitlen forbliver.

48-årige Thomas Gravesen bliver fra den kommende sæson fodboldekspert hos Viaplay og skal her arbejde med både Superligaen og international fodbold. Derudover tilknyttes Gravesen også den nye sportsnyhedskanal Viaplay Sport News, hvor han bliver fast landsholdskommentator. Det skriver Viaplay i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Rasmus Tantholdt afslører nyt projekt

Artiklen fortsætter under videoen af Kasper Hjulmand.

- Jeg ser helt utrolig meget frem til at blive en del af Viaplays fodboldredaktion og arbejde med Danmarks bedste fodboldprodukt, når vi både skal dække den engelske Premier League, som jeg kender fra egen krop og ved er verdens stærkeste liga, når vi skal dække Champions League, der genopstår i et helt nyt og spændende format fra den nye sæson – og selvfølgelig også, når vi skal dække vores helt egen liga, Superligaen, siger Thomas Gravesen og uddyber om netop Superligaen:

- Den netop overståede sæson har jo endnu engang bevist, at vores hjemlige liga er fremragende underholdning. Der er både et flot niveau, masser af spænding, og så har Superligaen bare den nerve, at det er vores liga, hvor vi kender klubber, spillere og ledere lidt ekstra godt og kan møde dem med vores holdninger og synspunkter. Jeg elsker at være en del af det og ser frem til at levere mine synspunkter, konklusioner og analyser på Viaplay om Superligaen.

Thomas Gravsen har de seneste år været en højt profileret og fremtrædende ekspert på forskellige medier i Danmark, hvorfor ansættelsen naturligvis vækker begejstring hos Viaplays ledelse. Her udtaler sportschef Benjamin Munk Lund:

- De fleste danskere kender Gravesens imponerende karriere, som kulminerede med opholdet i Real Madrid. Og alle kender også den fantastiske landsholdsspiller, som både med sit spil og sin enorme personlighed satte strøm til landsholdspassionen. På samme måde har vi lært ham at kende som ekspert. Skarp, vidende og kontant, men med plads til et smil. Jeg glæder mig vanvittigt til at sætte så proven quality på vores holdkort fra den nye sæson i ligaerne, og når vi i august lancerer Viaplay Sport News.

LÆS OGSÅ: Vildt vægttab: Kasper Hjulmand har smidt 15 kilo

Thomas Gravesen havde som aktiv spiller en imponerende karriere, der bragte ham omkring Europas bedste ligaer og desuden gav ham mulighed for at spille med og mod en lang række af verdens bedste fodboldspillere.

Gravesen startede selv oprindeligt karrieren i Vejle Boldklub, hvor han trods sin unge alder nåede hele 79 kampe, inden større adresser i udlandet kaldte. Efterfølgende fulgte en flot karriere, der bragte ham forbi store klubber som HSV, Everton, Real Madrid og Celtic, inden han i 2008 lagde støvlerne på hylden.

Thomas Gravesen starter hos Viaplay i juli, når den nye superligasæson begynder.

LÆS OGSÅ: Pelle Hvenegaard og datteren på hospitalet