Rasmus Tantholdt afslører nyt projekt

Mellemøstkorrespondenten har kastet sig over et nyt projekt, der optager ham rigtig meget i øjeblikket.

Det er en stressende hverdag, TV 2-korrespondenten Rasmus Tantholdt har, og sidste weekend var ingen undtagelse for den velkendte journalist.

Da HER&NU mødte ham i lørdags til åbent hus på TV Midtvest i Holstebro, hvor Rasmus Tantholdt i sin tid var journalistpraktikant, var han lige landet hjemme i Danmark aftenen forinden fra sit opholdssted i Mellemøsten.

LÆS OGSÅ: Mikkel Kessler og Lea Hvidt Kessler skal være forældre igen

- Det har lige været lidt stressende, jeg landede i går aftes fra Beirut i Libanon, og der er et stykke vej fra Beirut til Holstebro, fortæller Rasmus og trækker på smilebåndet.

- Men nu sidder jeg her, og det er så fint, det er jeg vant til.

Man kan vist roligt sige, at Rasmus Tantholdt ikke bliver arbejdsløs lige foreløbig med den konflikt, der foregår i Mellemøsten lige nu, som han flittigt dækker.

På trods af, at korrespondenten har haft nogle meget travle år, har han dog stadig tid til projekter på den private front.

- Der er masser af ting, jeg render rundt og laver, når jeg har fri, siger han og uddyber:

- Det kan godt være, at der er nogle, der tror, at bare fordi jeg går rundt og dækker krig, så springer jeg bungee jump når jeg er hjemme, og laver alt muligt andet vildt, for at få adrenalinen op, og det gør jeg slet ikke.

LÆS OGSÅ: Vildt vægttab: Kasper Hjulmand har smidt 15 kilo

Når journalisten ikke sidder hjemme i haven og kigger på fugle, eller tager ud og spiller tennis, bruger han sin fritid på et nyt projekt, han har kastet sig over.

- Det optager mig især meget i øjeblikket at sejle i en ny båd, jeg har købt, afslører Rasmus, som desværre måtte skille sig af med sin gamle båd, fordi den var gået i stykker.

- Den gamle båd var konstant i stykker, så jeg var hele tiden frustreret, fordi når solen skinner og man kan tage ud på vandet, og tingene bare spiller, så er det godt nok frustrerende, når lortet ikke virker, fortæller han og tilføjer:

- Så det er et projekt, jeg har i øjeblikket, at den skal spille fuldstændig, og så skal Natasja (Crone, Rasmus Tantholdts hustru, som også er journalist på TV 2, red.) og jeg forhåbentligt sejle en masse uger her i løbet af sommeren.

Selvom parret endnu ikke har søsat planer for, hvornår de skal have vind i sejlene, forventer de at tage på flere sejlture, der også indebærer overnatning på den daycruise-båd, som Rasmus har købt.

- Det er ikke nogen kæmpe båd, men vi kan sove der begge to, og der er et lillebitte køkken, så det er en båd, hvor man kan tage på nogle små ture, siger han og afslutter:

- Vi planlægger jo efter vejret, så hvis det bliver godt vejr, så skal vi helt sikkert rejse rundt. Både til Nordsjælland og måske det sydfynske øhav, det er en dejlig måde at holde ferie på synes jeg.

LÆS OGSÅ: Nikolai hylder Benedikte