Sabrina og Mark
Sabrina og Mark

Sabrina forklarer relation til Mark: Ikke klar til en kæreste

Sabrina Sau er ikke klar til at indgå et forhold på nuværende tidspunkt.

I sidste uge kunne HER&NU og Realityportalen fortælle, at DR-profilerne Sabrina Sau fra 'De dyre piger' og Mark Worsten fra 'Gift ved første blik' havde fået et godt øje til hinanden.

Artiklen fortsætter under videoen af Vivi fra 'Paradise Hotel'.

Hemmelighedsfulde fortalte de, at de tilbringer tid sammen, og at de synes, hinanden er søde, og Mark kaldte Sabrina sin +1, men ifølge Sabrina dater de ikke.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-stjerne alvorligt syg

- For mig dater man med henblik på at finde en kæreste - og dér er jeg slet ikke lige nu. Jeg har brug for at finde mig selv og arbejde på de ting, som jeg skal arbejde med for at blive en bedre version af mig selv - og ikke mindst for en dag at kunne blive en god partner, fortæller Sabrina til HER&NU og Realityportalen og tilføjer:

- Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har en masse jalousi og dårligt selvværd, der skal arbejdes på, før jeg skal indgå en ny relation med nogen. Jeg har psykoterapeut på - og får altså derfor hjælp den vej.

LÆS OGSÅ: Medie: DR-kendis omkommet i bådulykken i Portugal

Artiklen fortsætter under billedet af Mark og Sabrina til halloween-fest sammen.

Mark og Sabrina til halloween-fest. Det var efter den fest, Mark begyndte at kalde Sabrina for sin +1.
Mark og Sabrina til halloween-fest. Det var efter den fest, Mark begyndte at kalde Sabrina for sin +1.

Derfor kan Sabrina på nuværende tidspunkt ikke date.

- Ja, jeg ses med Mark. Men ingen af os genkender nødvendigvis betydningen “date”. Vi griner og har det sjovt sammen, lige så vel som jeg ses og har det sjovt med mine veninder og kammerater. Det samme gælder Mark, forklarer Sabrina.

LÆS OGSÅ: Nynne Larsen taler ud om voldeligt forhold

Ifølge Sabrina var det både for hende og Mark lidt et chok at læse i medierne, at de dater.

- Det ikke er noget, vi har udtalt eller ment i dén forstand på nuværende tidspunkt, men vi er heldigvis super gode til at snakke sammen og støtte hinanden, fortæller Sabrina, og det bekræfter Mark.

Grov sladder

Ifølge Sabrina kæmper hun lige nu ekstra med sit selvværd, da folk på diverse sladdermedier har mange holdninger til hendes udseende.

LÆS OGSÅ: Mette Frisk: Her er hendes private kærlighed

- Jeg vil gerne være ligeglad med, hvad folk mener om mit udseende, men det er en kamp ind imellem. Jeg er min egen værste fjende, fortæller Sabrina og understreger at hendes egne følgere er utrolig søde.

- Jeg ærgrer mig over, at man ikke løfter hinanden frem for at trække hinanden ned. Det går jeg i hvert fald meget op i på min Instagram, slår Sabrina fast.

LÆS OGSÅ: WHAT: Realitylegender gør comeback