Bejlede til konkurrenten: Fik en hardcore afvisning

Sofie Martinusen fik et rungende nej, da hun ansøgte om at komme med i tv-programmet.

Det er første gang for de to 'Bachelorettes' vedkommende, at de medvirker i et tv-program, men det skyldes ikke, at kvinderne ikke har forsøgt eller overvejet at medvirke i andet.

LÆS OGSÅ: Produktionens planer gik i vasken: Sofie og Lissa mødtes ved et uheld

Sofie Martinusen har nemlig tidligere bejlet til TV3 for at komme med i et program, der langt fra handler om dating.

- Jeg har prøvet at tilmelde mig 'Robinson' på et tidspunkt, fordi jeg tænkte, at det kan jeg virkelig godt. Men jeg fik en hardcore afvisning, siger Sofie til HER&NU/Realityportalen, som tilføjer, at hun også har ansøgt om at komme med i et TV 2-program inden 'Bachelorette'.

- Jeg har tilmeldt mig ’Først til verdens ende’ med min mor, men inden vi kom til casting, tænkte vi, at det var for lang tid at være væk i syv uger.

For lissas vedkommende er 'Først til verdens ende' også et format, hun godt kunne se sig selv i.

- Jeg har virkelig også overvejet ’Først til verdens ende’ med min tvillingesøster, men det har der ikke været tid til på grund af studie, lyder det.

LÆS OGSÅ: Anders og Emilie lavede én fodfejl: Blev taget i at være sammen

Kontaktet på Instagram

Både Lissa og Sofie kom med i 'Bachelorette', fordi de blev kontaktet af en caster på Instagram, og det er heller ikke første gang, at en caster har forsøgt at få Lissa med i et datingprogram.

Dengang bed Københavneren dog ikke på krogen.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer med stor afsløring: Bliver vært

- Jeg har for mange år siden fået en Instagrambesked fra en caster, som gerne ville have mig med i ’Ex on the beach’, og den svarede jeg aldrig tilbage på, lyder det.