Lige inden casting: Gjorde det forbi med crush

Tiden var helt rigtig for Lissa, da hun blev kontaktet af en caster.

Timingen var ikke til at sætte en finger på, da Lissa Paustian blev kontaktet af en caster med henblik på at medvirke i 'Bachelorette'.

LÆS OGSÅ: Gravide Julie Kriegler bor ikke med kæresten: Stressende

Dagen inden gjorde hun det nemlig forbi med et crush, som hun havde set i omkring to måneder, så da beskeden tikkede ind indbakken på Instagram, slog hun til.

- Jeg bliver kontaktet på det helt rigtige tidspunkt. Jeg følte bare, der skulle ske noget, siger Lissa til HER&NU/Realityportalen og uddyber:

- Jeg var ikke heartbroken, men jeg havde følelsen af, at det var endnu en relation eller flirt, hvor det ikke skulle være os. Jeg tænkte, at jeg nu igen mødte en, hvor jeg havde lagt tid og energi i det, og så var det alligevel ikke den rigtige, så det var mere en øv-følelse.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer med stor afsløring: Bliver vært

Derfra tog det fart, og det varede ikke lang tid før, det hele var klappet af, og Lissa stod til at være én af de nye 'Bachelorettes'.

- Jeg tror, der gik 7-8 dage fra jeg bliver kontaktet på Instagram, til de ringer og siger, at det var mig, de gerne ville have med i programmet, afslutter Lissa.

LÆS OGSÅ: Produktionens planer gik i vasken: Mødtes ved et uheld