Linda P hylder Pyrus: Gjorde min barndom nemmere

Den folkekære komiker har delt en rørende besked til både Pyrus og Jan Linnebjerg.

Den folkekære komiker Linda P har sendt en rørende hilsen til Pyrus på Instagram. Ikke fordi det snart er jul, men fordi TV 2-dokumentaren 'Nissen flytter altid med' havde premiere i sidste uge.

LÆS OGSÅ: Derfor Taler Teresa ikke om Teitur

Dokumentaren fortæller om Jan Linnebjergs kamp med netop Pyrus og de negative tanker, der fulgte med.

Jan Linnebjerg var nemlig i mange år sur på karakteren, fordi folk forbandt Jan så meget med Pyrus, så når han blev mødt på gaden, var det ikke Jan, de hilste på. Det var Pyrus.

LÆS OGSÅ: WHAT! De trækker sig fra Løvens Hule

Men hvor stoppede Jan, og hvor begyndte nissen? Det var der så stor usikkerhed om, at skuespillerens telefon stoppede med at ringe med jobs. Og det førte Jan ned i en negativ spiral med alkoholisme, hvor karrieren virkede spildt.

Det er dog her, at Linda P kommer ind i billedet, for hun forsøger med sin hilsen at minde Jan om den glæde, han gav børnene. Og så fortæller hun også, at det ikke var nissen Pyrus, som folk var vilde med.

- Det handlede ikke om navnet Pyrus. Ikke om huen, ikke farven. Det handlede om DIG. Din levering, dit sind, din charme, dit hjerte, hele dig - der gjorde, Pyrus blev så gigantisk stor en succes, skriver hun opmuntrende til Jan Linnebjerg.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: To nye løvinder i Løvens hule

Tak for alt

Hun fortæller også, at hun selv havde Pyrus´ velkendte kasket-nissehue på i skole, men understreger igen, at det var manden bag, man blev betaget af.

- Det var ikke rollen, Jan, det var dig. Hele din fucking sjæl kom væltende ud på den anden side af skærmen, hvor man blev så betaget, så forelsket, man blev så - den måde vil jeg også lære at være flabet på.

LÆS OGSÅ: Se den søde video: Christopher og Cecilie venter barn nummer to

Og Linda P er slet ikke i tvivl om, hvor stor en betydning Jan Linnebjerg har haft for hende selv.

- Jeg vil gerne sige tak for alt, hvad du har givet mig i min barndom. Nem var den satme ikke. Men du gjorde den væsentligt nemmere at komme igennem. Tak for din rolle, som har gjort så meget for så mange mennesker. Og hjertelig tillykke med at du kan mærke dig selv og mærke, hvem du er. Kys fra Linda, afslutter hun sit opslag, som du kan se herunder.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by LINDA P️️️ (@lindapcomedy)

LÆS OGSÅ: Savnet blev det hårdeste for Robinson-Loay: Tæt på at give op