Linda P hjælper unge mennesker i nyt program

Linda P vil bruge sin egen historie til at hjælpe unge mennesker.

I aften har komiker Linda P premiere på sit helt eget program 'Linda P og stjerneskuddene' på TV 2.

- Programmet handler om mange ting - mobning og ensomhed og den her boble, som jeg husker, som var det i går, da man var et lille barn, der måske ikke havde det alt for fedt og tænkte, at sådan er det resten af livet. Min mission er at fortælle de her unge mennesker, der også har det svært, at man kan godt få sine drømme opfyldt, lige gyldig hvor meget lort man har i bagagen. Der er mange veje at gå, og man kan sagtens tage et tog væk fra alt lortet, fortæller Linda P om sit nye program.

LÆS OGSÅ: Tobias Hamann med i ny musical: Skal både synge og rappe

Om første afsnit, der har premiere i dag tirsdag den 17. maj, skriver TV 2.

- Linda P overrasker sine fem udvalgte børn i Tivoli og viser dem Glassalen, hvor de om bare to en halv måned skal optræde for et stort publikum. Første øvedag afslører, at det kommer til at kræve en nærmest overmenneskelig indsats at komme i mål, for ungerne har mere end svært ved at overvinde deres usikkerhed.

LÆS OGSÅ: Anders Breinholt og Jacob Riising sammen i nyt tv-program

Artiklen fortsætter under billedet. 

Ifølge Linda P banker hendes hjerte for unge mennesker.

- Det er ikke altid let at være ung. Men jeg bliver glad i mit lille hjerte, når jeg ser hvor sej den nye generation er til at tale om tingene. Disse fem unge mennesker deler deres historie med jer, og det samme gør jeg, skriver Linda P i et opslag på Instagram og fortsætter:

- At lære fem unge mennesker at lave stand-up, ja det bliver heller ikke lige til, men det har været en vidunderlig udfordring.

LÆS OGSÅ: Best of Sidney Lee: 43 år og en legende!

Se 'Linda P og stjerneskuddene' tirsdag kl. 20.00 på TV 2 eller TV 2 Play.

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af LINDA P️️️ (@lindapcomedy)