Lisbet Dahl ærgrer sig: Må droppe vise

Adam Price havde skrevet en vise til årets Tivolirevy, men en mistanke om plagiat gjorde, at han ville have det ud af showet.

Ved premieren på årets Tivolirevy optrådte Linda P med visen 'Mail til Putin' med tekst af Adam Price. Den blev dog hurtigt taget af programmet.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så meget ligner datteren Cecilie Haugaard

Artiklen fortsætter under videoen.

Miseren startede, da Ekstra Bladet påpegede, at teksten var direkte planket fra det nummer, der sidste år indbragte Leif Maibom titlen som Årets Revyforfatter.

LÆS OGSÅ: Micki Cheng indlagt: De ved ikke, hvad jeg fejler

Også Rasmus Krogsgaard havde i 2022 et lignende nummer i Nykøbing Falster Revyen. Begge en parafrase over 'Brev til Bulganinø, som Osvald Helmuth optrådte med i Tivolirevyen i 1957.

- Da jeg læste det, undersøgte jeg det og ringede straks til Leif og Rasmus. Deres numre var også skrevet på baggrund af 'Brev til Bulganin'. Skidegod idé. Men vi anede det ikke. Så havde vi jo ikke gjort det, siger Lisbet Dahl og fortsætter:

- Adam var ulykkelig, fordi det blev antydet, at han havde stjålet idéen. Så han ville have nummeret ud, og Linda kunne ikke optræde med det mere. Det hele er så ærgerligt.