Sebastian Bull åbner om op svær tid: Ville tage sit eget liv

Skuespilleren har kæmpet med sit mentale helbred.

Sebastian Bulls barndom var præget af tyngende tanker og en følelse af at være forkert.

I et interview med Alt for damerne fortæller skuespilleren om, hvordan han ikke følte sig god til noget som helst.

LÆS OGSÅ: Efter 20 år: Anders W. Berthelsen tilbage til særlig karakter

Han kom sent i puberteten, hvorfor han ikke lignede de andre drenge, og dengang vandt han da heller ikke indpas hos pigerne i klassen.

- Derudover er jeg ordblind og har ADHD, så jeg fik konstant nederlag i undervisningen, og i min fritid havde jeg andre interesser end dem fra min klasse. Der var ikke noget, der spillede for mig.

Allerede som tiårig endte skuespilleren i en depression.

- Det var altødelæggende og varede i halvandet år. Det var mit første møde med rigtigt mørke tanker, og jeg var hele tiden i tvivl om, hvad der var galt med mig.

LÆS OGSÅ: Tv-kendis afslører vild beslutning: Flytter fra Danmark

Når han skulle i skole, skreg den unge Sebastian, og i et halvt år kom han der slet ikke. I stedet var han med sin mor, der er frisør, på arbejde.

To gange om ugen gik han til psykolog, men lige lidt hjalp det. Der var ingen bedring at spore.

LÆS OGSÅ: Babylykke: Rasmus Seebach afslører kønnet

En dag besluttede Sebastian, blot ti år gammel, sig for at tage sit eget liv. Her gik han op på den øverste etage i familiens hus, hvor han ville springe ud af vinduet og gøre en ende på lidelserne.

- Jeg ønskede ikke for selv min værste fjende at have det på den måde. Jeg havde virkelig svært ved at være til, og jeg opfattede mig selv som en belastning for mine forældre og dem omkring mig. Jeg kunne ikke se kærligheden i noget længere. Uden helt at kunne sætte ord på, hvad der var galt, så var det bare nemmere ikke at være her, tænkte jeg, fortæller Bull til magasinet.

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-deltager forlovet: Gik på knæ kort før første liveshow

Heldigvis gik det aldrig så vidt, for Sebastians højdeskræk blev en hæmsko for de drastiske tanker, og kort efter fik han, gennem hjælp fra en psykiater, styrken til at vende tilbage til sin skolegang.

Fakta

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen.
Kontakt Livslinien på telefon 70 201 201, eller læs mere på www.livslinien.dk.