Efter 20 år: Anders W. Berthelsen tilbage til særlig karakter

Anders W. Bertelsen spiller hovedpersonen i 'MØRKELAND'.

Meta Film og SF Studios har i dag offentliggjort billeder fra Mikkel Serups politiske thriller MØRKELAND - den længeventede opfølger til den populære og prisvindende spillefilm ”Kongekabale” fra 2004.

Tilbage i juni kunne HER&NU vise de første billeder fra optagelserne af filmen.

LÆS OGSÅ: Tildligere EyeQ-medlem vil i Folketinget

I MØRKELAND får publikum et gensyn med Anders W. Berthelsen i hovedrollen som journalist Ulrik Torp og hans redaktør Henrik Moll, der spilles af Nicolas Bro. Men der er også flere nye og unge talenter som Mathilde Arcel, Sofia Nolsøe og Patrick A. Hansen på rollelisten.

MØRKELAND er en filmatisering af Niels Krause-Kjærs anden roman 'Mørkeland' om journalisten Ulrik Torp og efterfølgeren til kæmpehittet ”Kongekabale”, der blev set af over 550.000 i biografen.

- Det var lidt specielt at komme tilbage til en karakter, som jeg lavede for 20 år siden, da karakteren Ulrik Torp jo også har levet i 20 år - ligesom jeg har. Derfor mødte vi hinanden i øjenhøjde igen, og det var fantastisk at få lov til at komme tilbage til KONGEKABALE / MØRKELAND universet, som jeg holder sindssygt meget af, fortæller Anders w. Berthelsen i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Jes Dorph-Petersen arbejdsløs igen: Aldrig rart at være på røven

MØRKELAND er en ny fortælling om Ulrik Torp, sat en hel generation efter vi forlod ham som ung graverjournalist med livet og karrieren foran sig. Siden er 20 år gået, Torp er blevet voksen og gråsprængt, og karrieren er blevet skiftet ud med arbejdsløshed og midtvejskrise. Fra det ståsted havner han i midten af en ny politisk konspiration.

LÆS OGSÅ: Babylykke: Rasmus Seebach afslører kønnet

Se billeder fra filmen herunder:

Anders W. Berthelsen i Mørkeland
Anders W. Berthelsen i Mørkeland
Tommy Kenter i 'Mørkeland'
Tommy Kenter i 'Mørkeland'
Anders W. Berthelsen og Nicolas Bro i Mørkeland'.
Anders W. Berthelsen og Nicolas Bro i Mørkeland'.
Lene Maria Christensen i 'Mørkeland'
Lene Maria Christensen i 'Mørkeland'