Lie Kaas vil ikke huskes: Det virker desperat

Når den folkekære skuespiller en dag skal herfra, er det blot familiens minder om ham, der betyder noget.

Siden han som blot 18-årig havde sin debut på skærmen i 'Drengene fra Sankt Petri', har Nikolaj Lie Kaas' skuespilkarriere taget fart.

Han har medvirket i et utal af film og tv-serier, både danske og internationale, og han har da også betrådt de skrå brædder. Han kan desuden som den eneste bryste sig af at have modtaget intet mindre end tre Bodil-statuetter inden sin 30 års fødselsdag.

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-Gustav tager stort skridt med kæresten: Forlader gården

Derfor er der da også mange ting at huske den folkekære skuespiller for - men når tiden kommer til, at Lie Kaas ikke længere er her, er det ikke noget, han ønsker sig.

- Jeg har ikke behov for, at folk husker mig for noget, fortæller han i Martin Johannes Larsens podcast 'En dag tilbage' og tilføjer:

- Jeg har behov for, at man findes i hjerterne på dem, man holder af - dem, der er tættest på. Det har givet mig styrke med mine forældre, at have dem med. Det har også været et go to, som jeg havde brug for.

At få opført en statue, eller få opkaldt en vej efter sig, ligesom Nikolajs far, Preben Kaas, har fået det, siger ham absolut ingenting.

LÆS OGSÅ: Seebach taler ud efter bitter strid: Ingen kontakt

- Det ville sige mig nul. Det har jeg intet behov for, fortæller Lie Kaas.

Noget, der derimod betyder noget for skuespilleren, er når fans henvender sig til ham i bybilledet.

LÆS OGSÅ: Stephania Potalivo: Her er min store kærlighed

- Man bliver virkelig glad for, at man har været noget for andre mennesker. Det betyder noget, at de sætter pris på det og de husker det. Det bliver man meget taknemmelig for, fortæller han og tilføjer:

- Jeg forstår ikke det der med, at man vil huskes på den måde. Det virker desperat.