Loay om barn nummer syv: Min drøm gik i opfyldelse

Han troede aldrig, drømmen ville gå i opfyldelse, men så mødte han Asta.

I weekenden sprang 42-årige Loay Zeraiq lidt af en bombe, da han pludselig præsenterede sin nyfødte søn. Men selvom han ikke har annonceret familieforøgelsen, så har det altid ligget i kortene, at der skulle komme en baby nummer syv, fortæller han til HER&NU / Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Ung mor viser sød video fra drømmefødsel

- Jeg har sgu altid drømt om at få syv børn. Jeg troede aldrig, det skulle ske, men min drøm er gået i opfyldelse, og jeg kunne ikke være mere taknemmelig. Det var en dejlig dag lørdag. Vi kom på sygehuset klokken 12.45, og klokken 15.39 havde hun født en dejlig dreng på 3795 gram, fortæller Loay og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Forelskede Pernille Nygaard: Klar til bryllup

- Hun var bare super sej Asta, min kone, hun har jo trods alt prøvet det et par gange før, så det var hurtigt og elegant og ja - uden de helt store komplikationer. Så far til syv er på banen igen, jeg kunne ikke ønske mig mere i livet. Det er kæmpe stort. Følelsen er lige stor hver gang.

Og selvom både Loay, hans kone og børnene har prøvet at få en lille ny før, så er glæden ikke til at tage fejl af. Loay fortæller, at børnene var ellevilde, da de så deres lille nye bror.

LÆS OGSÅ: 'Badehotellet' ramt af uheld

Det er absolut slut med børn

Til trods for babyboblen og lykken ved at få et nyt familiemedlem, så er Loay ikke i tvivl om, at han ikke skal opleve den følelse igen.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson tvivlede på 'Paradise Hotel'-comeback

- Nu er det også slut, det er absolut slut, jeg kapper min medskyldige i stykker, hvis der skulle komme nogle tanker igen. Ej, det er den sidste, jeg skal ikke have mere. Jordemoderen har også sagt til os, at man kan maks elske syv. Jeg troede, jeg skulle stoppe med fem, men jeg kunne godt føle, jeg havde lidt ekstra kærlighed at give af, og så kom nummer seks, og jeg følte stadig, der var lidt ekstra kærlighed, og så kom nummer syv, lyder det med et grin.

LÆS OGSÅ: Özlem og Thomas kritiserer dommerne efter 'Vild med dans'-exit

Loay mener dog stadig, at der er masser af kærlighed endnu, men det må gå til de syv børn, han allerede har fået.