Premiere på Paw Patrol Martinna med sin ene søn.
Premiere på Paw Patrol Martinna med sin ene søn.

Ung mor viser sød video fra drømmefødsel

Martinna fik sin drømmefødsel, men tiden efter fødslen har alligevel været hård.

Martinna Petersen blev i denne uge mor for fjerde gang, da datteren Haya kom til verden. Det er ingen hemmelighed, at Martinna er angst for at føde i en sådan grad, at det påvirker hende under graviditeten.

LÆS OGSÅ: Forelskede Pernille Nygaard: Klar til bryllup

Hun har tidligere fortalt, at hendes fødsler sidder som traumer i hende, og derfor lå det heller ikke i kortene, at hun skulle have et fjerde barn. Men alligevel kastede hun sig ud i endnu en graviditet. Denne gang besluttede hun sig dog for at sadle om i forhold til fødslen.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-stjerne overrasker: Far til syv

Tidligere har Martinna drømt om at føde hjemme i rolige omgivelser, men denne gang sadlede hun om og havde aftalt med sin jordemoder, at hun skulle sættes i gang 14 dage før tid, føde på sygehuset og smertedækkes, så hun ikke fik de voldsomme smerter, der giver hende angst.

Nu er Martinna og Mikkels datter så kommet til verden, og på Instagram deler den unge mor en video fra fødslen og fortæller, at alt gik, som det skulle.

LÆS OGSÅ: Amalie Dollerup og Andreas Jebro afslører hemmeligheder i forholdet

- Vi fik vores elskede Haya - og jeg fik tilmed min drømmefødsel. Tusind tak for alle jeres lykønskninger og kærlighed! Tiden efter fødslen har været lidt hård ved mig, men jeg vender stærkt tilbage. Tak, lyder det i teksten til videoen.

Se opslaget herunder: