Afslører hemmeligheder i forholdet

Parret er glade for, de har hinanden, for de kan ikke dele hemmelighederne med mange andre.

Lørdag var der premiere på musicalen 'Som i himlen', og her dukkede Amalie Dollerup og manden Andreas Jebro op på den røde løber. Her kunne Amalie fortælle, at hun i tirsdags havde filmet sin sidste scene på 'Badehotellet', hvilket blev fejret med en lille tale, blomster og gaver.

LÆS OGSÅ: Kasper Fisker afslører: Får gode råd af John Faxe

Selvom det er et vemodigt farvel, så glæder hun sig også til, at danskerne skal se slutningen på serien. Det er nemlig de færreste, der ved, hvordan det ender, og Amalie selv holder kortene tæt på kroppen.

LÆS OGSÅ: Nu afslører de det: Derfor slutter 'Badehotellet'

- Det er faktisk ikke svært at holde hemmeligt, jeg fortæller heller ikke noget til nærmeste venner, fortalte Amalie, som dog heldigvis kan læne sig op ad sin mand, som også er skuespiller.

- Jeg ved ret meget, for jeg er jo sparringspartner i at sidde og lære replikker, så jeg er jo en af dem, der rent faktisk ved noget. Men far og mor, de ved jo ikke noget, fortalte Andreas Jebro.

- Nej, jeg fortæller ikke noget, for de følger jo meget med, og deres venner følger meget med. Så ja, jeg skal lære nogle tyskscener nu her, men jeg fortæller ikke, hvad det handler om, lød det gemmelighedsfuldt fra Amalie Dollerup, som dog er glad for, at de to kan dele det:

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: 'Vild med dans'-stjernernes outfits til semifinalen

- Sådan har det jo heldigvis været altid, at mange af de store hemmelige hemmelige ting, det er noget, vi arbejder med der hjemme, og så ser I det et år eller halvlandet år efter. 'Det sindssyge eksperiment', som kører lige nu, det lavede jeg for over et år siden, det er jo sådan nogle af de der hemmeligheder, vi har.

LÆS OGSÅ: Özlem og Thomas kritiserer dommerne efter 'Vild med dans'-exit

- Ja, og jeg er jo ved at lave julekalender lige nu, det er jo også først næste år på DR. Så vi laver de der ting, vi laver, som lige pludselig dukker op, tilføjede Andreas Jebro.

LÆS OGSÅ: Anne Louise Hassing skulle have haft en anden rolle i 'Badehotellet'

Det er dog ikke dette års julekalender, han er ved at filme. Det er nemlig næste års julekalender, som er 'Tidsrejsen 2', og Andreas Jebro var ikke i tvivl, da de spurgte ham, fordi han havde set den første, og han syntes, den var rigtig god.