Andreas Jebro håbede til det sidste: Ville gerne tilbage i 'Badehotellet'

Andreas Jebro må nøjes med at glæde sig over sin hustrus afslutning i 'Badehotellet'.

Andreas Jebro spiller i TV 2-serien 'Badehotellet' Claus Villumsen - modstandsmanden, der udgiver sig for at være arkæolog, og som forelsker sig i Fru Frighs datter Bartha. Men hverken Claus Villumsen eller Bertha er med i tiende og sidste sæson af 'Badehotellet'.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Nu ankommer gæsterne til gallaaften på 'Badehotellet'

- Jeg har vidst ret længe, at jeg ikke skulle være med i sæson 10. Michael Bille Frandsen, som der er producent, var sød og ringe til mig og fortælle, at de gerne ville have os med, men der er så mange historier, der skal fortælles, og de er nødt til at vælge, fortalte Andreas Jebro til aftenens gallapremiere på 'badehotellet' og tilføjer:

- Jeg tænkte også, hvordan vi skulle fortsætte historien med Bertha og Claus, de havde jo ligesom fået deres afrunding, da de skulle tilbage til København og begynde deres liv, så jeg havde heller ikke en forventning om at komme tilbage, men selvfølgelig var der da et spinkelt håb, men jeg havde ikke de store forventninger til det.

Andreas glæder sig dog over, at hans hustru Amalie Dollerup har fået lov til at være med fra første til tiende sæson.

- Jeg har glædet mig meget til denne her aften. Jeg har også glædet mig meget qua min kære hustru Amalie, som spiller Amanda i serien, fordi hun jo virkelig har set frem til den her dag, for det er jo også en afrunding af ti års arbejde for hendes vedkommende, så det er en stor aften, fortalte Andreas, inden han forsvandt ind i biografsalen.

LÆS OGSÅ: Arbejdet kalder på Anna: Simon tager barsel efter to uger