Amalie Dollerup inviterer indenfor: Rundtur på ‘Badehotellet’

Få et kig bag optagelserne.

Sidste år rullede sæson 9 hen over skærmen på TV 2, som serien stort set traditionelt har gjort år efter, år siden 'Badehotellet' fik premiere. Men i år bliver der ingen ny sæson af 'Badehotellet'.

LÆS OGSÅ: Tommy Ahlers gør comeback i 'Løvens Hule'

Den manglende sæson kompenserer to af skuespillerne fra 'Badehotellet' for med en rundvisning bag kulisserne.

- Nu, hvor 'Badehotellet' normalt her i vinterperioden plejer at slå dørene op til en ny sæson, kan Anne Louise og jeg i hvert fald lige bidrage med en lille bag-om-video fra sæson 9, skriver Amalie Dollerup til videoen.

SE BILLEDET: Paris Hilton er blevet mor

I videoen viser de to skuespillere, hvor de blandt andet får kaffe, og hvordan der er snydt med lamper for at få det til at se ud som om, at solen skinner udenfor. For sol er der ikke meget af i kulisserne på 'Badehotellet', som jo slet ikke bliver optaget på et badehotel, men i nogle bygninger på Sjælland, der er bygget op som et badehotel.

Vil du se meget mere bagom 'Badehotellet', mens du venter på den afsluttende sæson 10, der får premiere i 2024, så har TV 2 lavet to programmer, der viser optagelserne bagom. 'Badehotellet' - et kig bag kulissen og 'Badehotellet' - historien bliver til giver begge et rigtig godt indblik og viden om den populære serie.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-deltager afslører ny fyr

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Amalie Dollerup (@amalie_dollerup)