'Robinson'-stjerne overrasker: Far til syv

Selvom han ikke troede, han skulle have flere, kom der alligevel to mere.

Da Loay Zeraiq deltog i 'Robinson Ekspeditionen' sidste år, var hans pædagogiske evner ofte i spil, og mon ikke de kom fra hjemmefronten, hvor han var far til seks. Men nu overrasker den 42-årige glade kørelærer fra Fyn med endnu et skud på børnestammen.

LÆS OGSÅ: 'Badehotellet' ramt af uheld

- Far til 7. (ma shaa Allah). I DID IT. På en smuk solskinsdag kom min dreng al hamdoulillah godt til i går.🩵Da Maryam kom til for seks år siden, sagde jeg egentligt, at det var den sidste. Så kom Goink, og vi var klar over, at det var den SIDSTE, skriver han på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson tvivlede på 'Paradise Hotel'-comeback

- Men I Danmark kender alle til far til fire, men jeg har ærlig talt altid drømt om far til syv. Det var den sidste i rækken, og min kone var så superstærk ma shaa Allah. Tak til vores skønne jordemoder. Må alle mine børn in shaa Allah skabe glæde og kærlighed omkring sig.

Da Loay deltog i 'Robinson Ekspeditionen' lagde han ikke skjul på, at det var savnet til familien, der var det hårdeste for ham, og han var ved at give op flere gange, men de tætte venskaber på øen holdt ham oven vande.

LÆS OGSÅ: Özlem og Thomas kritiserer dommerne efter 'Vild med dans'-exit

Efter han kom hjem, har man da også kunnet følge ham og familien på Instagram, hvor han altså nu præsenterer sin sidste nye søn, og han er altså nu far til to piger og fem drenge.