AFSLØRING: Her er Christianes nye program

Se traileren til det nye reality-program her.

Der sker meget i Christiane Schamburg-Müller Åxmans liv. For godt en måned siden blev hun gift og kunne tilføje "Åxman" til sit navn, og nu kan hun tilføje endnu et tv-program til sit CV.

LÆS OGSÅ: Sidneys familie taler ud: Derfor trak de sig fra ham

- Jeg er med i det nye program 'The Journey', hvor vi er en gruppe afsted på en trekking tur, en kulturel rejse gennem Nepal – og også en måske spirituel rejse for nogle i hvert fald. Rejsen starter med, vi har nogle formål for os selv, som vi skal skrive ned på et flag, og så slutter rejsen med, vi skal hænge de her flag op på toppen af bjerget. Det er et megafedt program, og det var en kæmpe oplevelse, fortæller Christiane i en pressemeddelse.

Christiane er dog ikke alene om at skulle på eventyr. Hun deler den 15 dage lange rejse med journalist Anders Lund Madsen, tidligere fodboldspiller Stig Tøfting samt skuespillerne Josephine Højbjerg, Søs Egelind og Dulfi Al-Jabouri.

LÆS OGSÅ: Irina i chok over scanning

Artiklen fortsætter under billedet...

'The Journey'
'The Journey'

I programmet er det eneste, der ligger fast, selve ruten, og resten er op til tilfældighederne, men seerne bliver lovet alt fra storbyer og templer til jungler og myggenet, og ekspeditionen byder tilsyneladende på både grin og gråd.

- Det er en rejse, som vækker så mange følelser, og samtidig er det en opdagelsesrejse, fortæller Christiane i traileren, som kan ses øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Kendt skuespiller undgik mirakuløst flystyrt

'The Journey – 15 dage i Nepal' får premiere på Viaplay den 8. maj, hvor de to første ud af i alt otte afsnit offentliggøres.

LÆS OGSÅ: TV 2 snupper DR-stjerne: Her er den nye 'X Factor'-vært