Kendt skuespiller undgik mirakuløst flystyrt

Jonathan Harboe skulle have været med et fly, der styrtede ned.

Rapperen Mahamed ”Skinz” Ahmed og skuespiller Jonathan Harboe er aktuelle i den nye sæson af tv-programmet 'Jaget vildt'. De to venner sagde ja til en flugt fra nogle af landets dygtigste efterforskere, da de havde brug for lidt spænding i livet.

Spænding har Jonathan dog oplevet tidligere i livet, da han skulle med et fly til New York, hvor situationen viste sig at blive lidt for spændende.

- Jeg skulle have været med på et fly, der styrtede ned, fortæller Jonathan om en dag, hvor hans mavefornemmelse reddede ham.

- Det er mange år siden, og jeg skulle flyve ned til min daværende kæreste i New York. Jeg havde to muligheder. Jeg kunne enten flyve med en Aeroflot flyver fra København til Moskva og fra Moskva til New York, eller jeg kunne flyve Polish Airlines fra København til Warszawa og fra Warszawa til New York. Warszawa billetten var 8.000 kroner dyre end den anden billet, men der var alligevel noget, der sagde til mig, at jeg ikke skulle med den der Aeroflot flyver, og så hoppede jeg på Warszawa.

LÆS OGSÅ: Tog drastisk beslutning efter 'Først til verdens ende'

Til Jonathans held tog han den rigtige beslutning.

- Nogenlunde samtidig med at jeg var i luften på vej, så styrter det fly ned, jeg ville have siddet på fra Moskva til New York, fortæller Jonathan.

LÆS OGSÅ: Bubber på rød løber: Viser nyfødt baby frem

Det skal vise sig, at Jonathan og Skinz får brug for Jonathans gode mavefornemmelse i programmet, og den kommer også vennerne til gavn flere gange undervejs.

Ét problem

Meget tyder på, at Jonathan har en god mavefornemmelse, men måske det kniber mere med hukommelsen. I hvert fald har der ifølge Google ikke været et flystyrt på den rute i de 36 år, Jonathan har levet.

HER&NU har efterfølgende forsøgt at få en kommentar fra Jonathan om den givende episode, men han er ikke vendt tilbage på vores spørgsmål. Til SE&HØR oplyser han dog.

- Jeg har længe levet i troen om, at det var det fly, jeg skulle have været i, der styrtede, men så må jeg jo have taget fejl.

Se 'Jaget vildt' fra torsdag den 6. april på Kanal 5 og discovery+.

Rapperen Mohamed ”Skinz” Ahmed og skuespiller Jonathan Harboe i 'Jaget vildt'
Rapperen Mohamed ”Skinz” Ahmed og skuespiller Jonathan Harboe i 'Jaget vildt'