Irina med stor kritik: Skal vi lide i stilhed?

Irina har en klar besked til dem, der nedgør hendes graviditetsforløb.

- Så man må i 2023 ikke fortælle ærligt om sin graviditet på egen profil?

LÆS OGSÅ: Fortryder sin deltagelse i 'FBOY Island': Skuffet over produktionen

Sådan indleder Irina Olsen teksten til et opslag på sin Instagram, hvor hun har delt et billede af sig selv gravid i uge 39.

Irina har igennem hele sin graviditet været åben omkring både op- og nedture. Men nu er den højgravide influencer blevet træt af de reaktioner, der indimellem er på hendes sociale medier.

- “GRAVIDITET ER IKKE EN SYGDOM!” Hvad siger I til den slags kommentarer, som gravide kvinder med gener får kastet i hovedet, når vi ærligt siger hvordan vi har det? For det er LIGE præcis det, som får os til at få det bedre. Hvad er hensigten med dem? Jeg kan love jer for, at jeg ikke har tænkt mig at fake det herinde. Det ville da være super mærkeligt, når jeg deler ud af MIN hverdag, skriver Irina i opslaget, som kan ses nederst i artiklen, og fortsætter:

- Hvorfor sammenligne og nedgøre andres graviditetsforløb? Det får man ikke medaljer for. Jeg havde helt glemt, at vi skal “lide i stilhed” og ikke supporte hinanden… nå nej, det ER 2023 after all! Heldigvis er det et stort undertal, der stadig kan finde på at være sådan over for andre gravide. I just don’t get it! WAKE UP!

LÆS OGSÅ: Anna og Oliver bekræfter: Vi er ikke kærester længere

Efter en længere kamp er Irina gravid med hende og manden Morten Olsens andet barn, og parret har i forvejen datteren Alessia på syv år.