Irina om graviditet: Hverdagen er ulidelig

Det er ikke en dans på roser for Irina at være gravid.

Iria Olsen og manden Morten "Faustix" Olsen har længe kæmpet for at få et barn mere, og for 26 uger siden blev drømmen til virkelighed, da Irina blev gravid med parrets andet barn.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea afslører: Derfor skal vi skilles

Men selvom et barn mere længe har været et ønske, så er vejen dertil ikke helt nem for Irina.

- Uge 26 nu og den sidste uges tid har været lidt udfordrende og præget af nervøsitet, da mit immunforsvar pludselig slet kunne følge med, og jeg ikke kunne rejse mig af sygdom. Oven i det døjer jeg med en omgang brændende graviditetskløe, som jeg ikke havde kendskab til før, og som pludselig dukkede op og gjorde hverdagen MEGET ulidelig! Men som jeg nu forstår via DM’s, at en del døjer med, skriver Irina i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Charlotte Bøving hasteindlagt: Kunne være død

Taknemmelig

Irina, der er mor til syvårige Allessia, har allerede afsløret barnets køn, men hun holder stadig tilbage med barnets navn. Derfor kalder hun ham baby Olsen.

- Der har selvfølgelig været bekymring for, hvilken slags kløe det er, men baby Olsen har tumlet rundt, og jeg har prøvet at forholde mig rolig, men har haft nogle hårde momenter. Jeg er ved at være på benene igen og er bare taknemmelig for, at vi begge er okay, selvom jeg har en sidste blodprøve i morgen, og kløesårene heler lidt. Så tager vi den derfra. Der er nu altså “kun” 14 uger, indtil han er her med os, afslutter Irina i opslaget, som kan ses nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Mathias Hjort om tv-program: Jeg blev mobbet

Forrige år fortalte Irina ærligt om deres kamp for en baby, og hvordan en graviditet endte i en spontan abort, som tog hårdt på hende. Tidligere på ugen åbnede hun op om, at hun er rædselsslagen for at føde igen, fordi hendes første fødsel tog meget lang tid.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by IRINA OLSEN (@irinathediva)

LÆS OGSÅ: Geggo slår fast: Det vil jeg ikke bruge mit barn til