Natascha Linea (Foto: Janus Nielsen)
Natascha Linea (Foto: Janus Nielsen)

Natascha Linea chokerer: Nu er det slut

Nu trækker den unge mor stikket.

Det har været nogle hektiske måneder for Natascha Linea, der er kendt fra 'De unge mødre'.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen overrasker: Dét tjener hun flest penge på

I sidste måned flyttede Natascha Linea, der er gravid med tvillinger, til Tyskland, fordi hende og hendes to drenge, Novah og Miso, var efterlyst af kommunen, og sidst i april blev sønnerne fjernet og midlertidigt anbragt.

Undervejs har hun delt gavmildt ud af sit liv og løbende givet sine følgere opdateringer på situationen. Det er dog slut nu, skriver hun på sin Instagram story.

LÆS OGSÅ: Johnny Hansen afslører: Nej til 'Vild med dans'

- Jeg er så pisse træt af folk på SoMe (sociale medier, red.), som mener, de har ret til at dømme mig som mor, og som mener, de har ret til at dømme mine forældreevner. Jeg ved, hvad sandheden er, og jeg ved, hvad der står i mine papirer. Jeg ved, at jeg er en mor, der sagtens kan give min børn den omsorg og kærlighed, som de har behov for. Nej, jeg er ikke perfekt, men det er der ingen, der er, indleder Natascha Linea og slår fast:

- Jeg har valgt, på baggund af folks sindssyge chikane og trusler, at trække mig fuldstændig. Jeg kommer ikke til at dele noget fra mit liv i Tyskland med andre end dem, jeg kender. Jeg har simpelthen fået nok nu. Folk vil udelukkende gøre alt for at ødelægge mit liv, og det finder jeg mig simpelthen ikke i.

Natascha Linea blev kendt i 'De unge mødre' for snart ti år siden. I 2013 fødte hun sin første datter Lia, der kort efter fødslen blev fjernet, men som kom retur til sin mor efter tre måneder.

Morsø Kommune har i løbet af det seneste år modtaget 13 underretninger fra politi, pædagoger og anonyme borgere, og både Morsø Kommune og nu Lolland kommune mener, at drengene er i alvorlig mistrivsel.

LÆS OGSÅ: Sarah Tiedt forklarer: Derfor giver jeg også flaske

Var i usundt forhold

Om godt og vel to måneder venter den unge mor tvillinger, hvor hun så bliver mor til fem. For et par måneder siden blev hun skilt fra tvillingernes far, Mathias, som hun også har sønnen Novah med.

På sin story forklarer hun, at de fejl, hun har begået gennem tiden, blandt andet skyldes hendes usunde forhold.

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Det er det bedste ved at bo sammen med Lone

- Jeg har begået fejl igennem de sidste 10 år som mor JA! Men jeg har også i lang tid af den periode været i et forhold, der bestemt ikke har været sundt for mig, og som har været enormt svær at komme ud af. Nu er jeg endelig ude af det forhold, og jeg kæmper og prøver at få rettet på på det, som det har ødelagt. Jeg skal nok komme på benene igen. Men det bliver uden at dele min rejse med alle jer herinde, afslutter hun.

Natascha Linea har datteren Lia med ekskæresten Bent og sin yngste søn Miso med David Bertelsen, som også er kendt fra 'De unge mødre'.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par genforenet: Derfor er de sammen igen