Nu er Natascha Linea blevet skilt

Natascha Linea og manden Mathias er nu officielt blevet skilt, så nu kan hun endelig komme videre.

2023 har budt på adskillige omvæltninger i Natascha Linea Kaup Jensens liv. Først meldte hun ud, at hun er gravid med tvillinger og dermed snart er mor til fem, og kort tid efter meldte hun ud, at hun skal skilles fra manden Mathias, som skal være tvillingernes far.

LÆS OGSÅ: Trist Sandra efter svar fra lægerne: Nu er vi tilbage

Udmeldingen chokerede mange af Natascha Lineas følgere, da hun tidligere har meldt ud, at hun ikke ville skilles fra Mathias, også selvom de gik fra hinanden.

Men selvom hun ikke holdt sit ord i første omgang, så holder hun ved denne gang. For nu er skilsmissen nemlig officiel.

Det melder Natascha Linea, der er kendt fra 'De unge mødre' ud på sin Instagram story, hvor hun har lagt et billede op af en skilsmissebevilling.

- Hvor er det uvirkeligt, at jeg nu er skilt! Det er virkelig rart, for så kan jeg komme videre med mit liv. Men selvom det 100% er det, jeg ønsker, er det stadig helt vildt underligt, skriver Natascha Linea på sin story.

LÆS OGSÅ: Natascha Lineas søn hængt ud

Udover de kommende tvillinger er Natascha Linea mor til datteren Lia, som hun har med ekskæresten Bent, og så har hun sønnen Novah med Mathias, og hendes yngste søn Miso, hvis far er David Bertelsen, som også er kendt fra 'De unge mødre'.

LÆS OGSÅ: Prins Joachim og prinsesse Marie flytter