Sandra og datteren Merle (Foto: catjajessenphotography/privat)
Sandra og datteren Merle (Foto: catjajessenphotography/privat)

Trist Sandra efter svar fra lægerne: Nu er vi tilbage

Sandra Sommer havde sat næsen op efter at få afklaret datterens diagnose, men med et negativt svar på prøverne, må de starte forfra.

Sandra Sommer, der er kendt fra 'De unge mødre', har i flere år kæmpet for at finde svar på, hvad datteren Merle fejler. For få måneder siden fik hun stillet en diagnose, men lægerne mener ikke, at denne diagnose står alene.

Artiklen fortsætter under videoen af Camilla Framnes, der også har medvirket i 'De unge mødre'.

Derfor har Merle fået foretaget en hudbiopsi på Rigshospitalet, som Sandra i går fik svar på.

- Merle har ikke Pallister Killian syndrom. Jeg har bedt laboratoriet om at se hudbiopsien igennem for andre genetiske årsager. Svartid er 3-4 måneder, står der blandt andet i svaret fra lægen, som Sandra har delt i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus i slem ulykke

Svaret om fortsat uvished gør Sandra ked af det.

- Følelserne er ambivalente. For jeg havde måske håbet? Hvis man altså kan sige det, men på den anden side havde jeg ikke. Følelserne er mange og meget forskellige, skriver Sandra og tilføjer:

- Jeg kan godt forstå, at det måske udefra virker lidt sært at være “ked af det” over, at vi fik endnu et negativt svar retur, men der er ufatteligt mange følelser forbundet med alt, vi går igennem, for at finde svar. Tilbage i december fik jeg fortalt, at de nu var 90% sikre på, at Merle havde PKS (Pallister Killian syndrom red.), så min næse var måske sat lidt op efter det. Men nu er vi tilbage.

Én ting er Sandra dog ikke i tvivl om.

- Merle er heldigvis skøn og dejlig, lige gyldig hvilke “labels” hun får i sine papir.

LÆS OGSÅ: Phillip Faber skal være far igen: Afslører kønnet