Fra venstre: Christian Stadil, Hummel, Birgit Aaby, Combi Service, Tommy Ahlers, ZYB, Ilse Jacobsen og Jesper Buch, Just Eat. (Foto: DR/Anders Birch)
Fra venstre: Christian Stadil, Hummel, Birgit Aaby, Combi Service, Tommy Ahlers, ZYB, Ilse Jacobsen og Jesper Buch, Just Eat. (Foto: DR/Anders Birch)

'Løvens Hule'-investor scorer nyt job

Tommy Ahlers skal være professor på DTU.

Investor i 'Løvens Hule' Tommy Ahlers har scoret sig et nyt job som adjungeret professor på Danmarks Tekniske Universitet, DTU. Det skriver DTU i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus i slem ulykke

Artiklen fortsætter under videoen...

Ifølge DTU har iværksætteren fået jobbet, fordi universitetet ønsker en større sammenhæng mellem forskning og erhvervslivet.

Og Tommy Ahlers må siges at have erfaring fra erhvervslivet. Hans CV læser nemlig blandt meget andet investor i 'Løvens Hule', uddannelses- og forskningsminister, medlem af Folketinget og erhvervsordfører for Venstre.

- Jeg vil bruge min stemmer som iværksætter og tidligere politiker til at skabe vej for flere samarbejder mellem universitetet og erhvervslivet, fortæller Tommy Ahlers og fortsætter:

- Hvad er afgørende for at lykkes med at få flere folk fra den akademiske verden til at starte virksomheder? Det er en af de ting, jeg ser frem til at arbejde med. Jeg vil også arbejde frem imod at investorerer og andre, der ikke har den store kontakt med DTU, bliver mere bevidste om de muligheder, som DTU tilbyder.

LÆS OGSÅ: Natascha Lineas søn hængt ud