Natascha Lineas søn hængt ud

Natascha Linea har skiftet mening om sin ufødte søn, og det har fået det værste frem i folk.

For nogle uger siden fortalte Natascha Linea Kaup Jensen, at de tvillinger, hun venter, skulle hedde Nadya og Malde. Men nu er den unge mor ikke længere så sikker i sin sag, og derfor har hun ændret kurs. Det afslører hun på Instagram.

- Som nogle måske har kunnet fornemme, var jeg aldrig fuldstændig forelsket i navnet Malde. Derfor har jeg valgt at ændre navnet. Jeg har valgt et navn, jeg virkelig har ønsket, siden jeg fandt ud af, at jeg var gravid med en dreng igen, skrev Natascha Linea tirsdag i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: 'Løvens Hule' søger nye deltagere

Herefter afslørede hun, at hendes søn nu skal hedde Bob Christian Kaup Jensen.

I chok over folk

Men det var ikke et navn, der faldt i følgernes smag, og Natascha Linea forstår ikke folks reaktion. Derfor trækker hun nu en streg i sandet.

LÆS OGSÅ: 'Familien fra Bryggen'-stjerner afslører nyt projekt

- Jeg er virkelig i chok over, hvordan voksne mennesker kan sidde og mobbe små børn. Novah er mange gange blevet kaldt for en pige, Miso bliver ofte nævnt som suppen, og nu er min ufødte dreng blevet nævnt i forbindelse med Svampe Bob, Byggemand Bob og Bølle Bob, fortæller Natascha Linea i en story på Instagram og tilføjer:

- Jeg er virkelig forarget over, hvordan voksne mennesker kan sidde og snakke så dårligt og grimt om små børn og deres navne.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne har født: Mor til fire

Det er både på Instagram, Facebook og Reddit, at Natascha Linea hører de grimme kommentarer fra folk omkring hendes børn.

- Aldrig nogensinde i den virkelige verden har nogen børn eller voksne snakket dårligt om deres navne. Seriøst, tænk jer om. Og snak for pokker ordentligt til og om børn, om I kan lide deres navne eller ej. Snak ordentligt, opfordrer den unge mor.

LÆS OGSÅ: Pernille Vermund skal giftes

Efter Natascha Lineas opsang til følgerne har hun fået en masse positive henvendelser, som hun takker for på sin Instagram.