Foto: Jonas Bonde / www.jonasbonde.dk
Foto: Jonas Bonde / www.jonasbonde.dk

Ung mor vil ikke skilles trods ny kæreste

Forvirringen er total blandt den unge mors følgere, men når hun siger "til døden os skiller", så mener hun det.

Den 11. december kunne Natascha Linea fra ‘De unge mødre’ fejre 1 års bryllupsdag med Mathias, som er far til hendes mellemste søn Novah, men deres tid som mand og kone har bestemt ikke været problemfri. I august kastede Natascha Linea håndklædet i ringen, smed manden ud og bedyrede, at de skulle skilles.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Amalie giver en overraskende update på sit forhold til Mikkel.

Herefter fulgte en del rygter og beskyldninger omkring deres forhold, som blandt andet lød på psykisk og fysisk vold – den sidste del afviste Natascha Linea dog. Få måneder efter fandt de to alligevel melodien igen, og Natascha Linea skrev i et indlæg på sin blog, at hun altid ville elske ham.

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter operation: Frygter, det er kræft

Nu er den unge mor så flyttet til Mors, men hun har ikke taget sin mand med. De to danner ikke par, men det betyder bestemt ikke skilsmisse, afslører den unge mor til tre i en spørgerunde på sin Instagram-profil, da en følger spørger, om hun stadig er gift.

- Ja, det vil jeg altid være, jeg ønsker ikke skilsmisse, lyder Natascha Lineas svar.

LÆS OGSÅ: Gravid Fie afslører: Jeg stod i mit værste mareridt

Det undrer dog følgerne, da hun forleden lavede en story, hvor hun skrev, at hun nu havde smidt sin vielsesring. Så flere af følgerne spørger, hvorfor hun smed den, hvis hun ikke vil skilles.

- Fordi det ikke gav mening for mig at gå rundt med den mere. Man har den vel på af en grund, og når den grund stopper, tager man den vel af igen, svarer hun, men understreger, at den manglende grund til at have den på altså ikke er en forestående skilsmisse.

LÆS OGSÅ: Tabte kampen mod kræft: Ung mor sønderknust og i dyb sorg

- Jeg skal aldrig skilles, heller ikke selvom jeg finder en anden, eller han gør - det er vi enige om. Jeg skal kun giftes med en i mit liv. Jeg skal ikke skilles, jeg skal heller ikke giftes med andre. Jeg er blevet gift med en, og sådan er det resten af livet.

Natascha Linea fortæller dog i samme spørgerunde, at det ikke betyder, at hun har nye fyre i tankerne. Lige nu er hendes fokus ikke på at finde en kæreste.