Her er Natascha Lineas gode råd til forældre

Nu giver Natascha Linea andre forældre gode råd.

Den tidligere 'De unge mødre'-deltager Natascha Linea Kaup Jensen er netop nu gravid med sit fjerde og femte barn. Det har ifølge hende selv fået mange til at spørge, hvordan hun dog vil klare at være mor til fem børn under 10 år.

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter operation: Frygter, det er kræft

Derfor har hun samlet sine bedste råd til forældre, ud fra de erfaringer hun har gjort sig. Men det er ikke alle rådene, som falder i hendes følgeres smag. Især Natascha Lineas råd til at overkomme den store byrde, som madpakker kan være i hverdagen, vækker debat.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører: Så meget tjener jeg på porno

- Jeg brugte hver aften på at smøre madpakker, og jeg hader det. Madpakker er seriøst noget l*rt. Derfor prøvede jeg et lille forsøg på at lave en madpakke og fryse den ned for at se, hvordan den blev, når den blev tøet op igen Jeg blev virkelig positivt overrasket, for konsistensen var som normalt, og smagen fejlede heller ikke noget, skriver Natascha Linea på Instagram og fortsætter:

- Så derfor begynder jeg nu også på at smøre madpakker hver søndag til hele ugen for så at fryse dem ned og tage to op hver dag. På den måde skal jeg kun tilføje snacks til madpakken, og jeg sparer virkelig meget tid i hverdagen, da jeg ikke skal stå og smøre madpakker hver evig eneste dag.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea afslører: Derfor skal vi skilles

Det er dog langt fra alle Natascha Lineas følgere, der er imponerede over den løsning. Mange er uforstående overfor, at hun ikke i stedet får børnene til selv at smøre deres madpakker, og enkelte betvivler, at madpakkerne er lækre, når de har været en tur i fryseren. Men det mener Natascha Linea dog, at de er.

Forbereder mere end bare madpakker til hele ugen

Den unge mor har flere tricks i ærmet. Hun er heller ikke vild med at lave aftensmad, så det får hun nu udefra, så det bare skal varmes. Derudover er det ikke kun madpakkerne, hun gør klar til hele ugen.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Min søn er allerede millionær

- Jeg synes, jeg brugte meget tid i hverdagen på at finde tøj til drengene, og hvis jeg nu for eksempel var for træt om aftenen til at pakke deres tøj til næste morgen, fik jeg det ikke gjort. Og så havde vi en lidt mere stresse morgen dagen efter. Derfor har jeg købt 10 foldekasser i jysk, og hver weekend pakker jeg 5 sæt tøj til hvert barn. så jeg hele ugen har tøj til dem, og de bare skal tage deres kasse og tage tøjet på, skriver Natascha Linea i sit opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Kæmpe krise: Amalie fyret med øjeblikkelig virkning

Det trick er hendes følgere lidt mere begejstrede for end madpakke-tricket.