Oliver Filthuth forklarer: Jeg gik over Annas grænse

Oliver fortæller, at han gik over Anna Senecas grænse, men han benægter fortsat, at der var tale om utroskab, og at der er en god forklaring på misforståelsen. Anna er uenig.

For godt halvanden måned siden gik reality-parret Anna Seneca og Oliver Filthuth fra hinanden. For tre uger siden meldte de bruddet officielt ud, men det blev hurtigt til en omgang mudderkast.

LÆS OGSÅ: Jeanette Ottesen bekræfter: Har fået ny kæreste

Anna anklagede nemlig Oliver for at lave ting bag hendes ryg, mens Oliver slog fast, at der ikke var tale om utroskab.

Da Realityportalen møder Oliver til Reality Awards' sommerfest i går, forklarer singlefyren, hvordan det ifølge ham hænger sammen, at de to har forskellige opfattelser af, hvad der er sket.

LÆS OGSÅ: Uhh! Louise og Sejr har taget stort skridt i forholdet

- Den er svær, fordi for mig at se, der gik jeg aldrig over hendes grænse på den måde, tingene blev beskrevet på. Jeg tror bare, at Anna og jeg var for langsomme om at melde ud, at vi var gået fra hinanden. Og så inden, vi officielt var gået fra hinanden, kom jeg til at kysse med en pige i Aalborg, og det gjorde, at hun følte, jeg gik over hendes grænse, fordi vi ikke havde meldt det ud, forklarer han og slår fast:

- Ja, jeg gik over hendes grænse. Jeg var med til at sige, at vi skulle vente lidt med at melde det ud, fordi jeg følte, at hun skulle have sin lejlighed først, så det ikke ville blive akavet, eller folk ville begynde at blande sig for meget, så vi kunne få et stille og roligt brud.

Et stille og roligt brud blev det dog ikke til, men Oliver erkender, at det ikke var det mest optimale at kysse med en anden, inden offentligheden kendte til hans status som single.

- Den måde, det blev stillet op som et tillidsbrud på - det vil jeg ikke sige, det var. Men at være bedre til at snakke sammen om tingene og få det løst, og så få det meldt ud, inden man gør noget, man ikke skal, det kunne have været smartere, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Ung mor fik slem forskrækkelse: Datteren trak ikke vejret

Anna er ikke enig

Dén forklaring er Anna Seneca dog slet ikke enig i.

- Vi er egentlig ret uenige om, hvad der er foregået. Og jeg gider ikke mere offentlig hetz. Hvis det er sådan, han fortsat opfatter episoden, og ydermere fortsat vil hænge vores beskidte undertøj ud, so be it, slår Anna fast, da Realityportalen forelægger hende Olivers udtalelser.

LÆS OGSÅ: Rikke Chili efter brud med Exit Martin: Jeg er lykkelig

Oliver går dog så langt som at sige, at Anna og ham er på god fod med hinanden.

- Anna og jeg har faktisk et overraskende godt forhold i dag. Vi kan snakke sammen og har det rigtig godt sammen, selvom der lige kom lidt mudderkast, lyder det fra ham.

Det er Anna dog ganske uenig i.

- Jeg er ikke enig i ovenstående, lyder det kontakte svar fra Anna.

LÆS OGSÅ: CHOK: Kendispar går hver til sit