Morten og Mette i 'Bachelorette'.
Morten og Mette i 'Bachelorette'.

AFSLØRING: Morten og Mette kyssede til 'Bachelor'-fest

Det var altså ikke til en hvilken som helst fest, Morten og Mette mødtes til første gang.

Selvom den nye fyr i flokken, Morten Damstoft, gjorde sin entré i 'Bachelorette' senere end de andre bejlere, havde han altså et forspring hjemmefra.

I programmet kunne han nemlig fortælle, at han og Mette tidligere har mødtes til en fest - og ydermere, at de to endte med at kysse under festlighederne.

LÆS OGSÅ: UHH: Første kys i ‘Bachelorette’

Artiklen fortsætter under videoen.

Til HER&NU og Realityportalen kan Morten nu fortælle, at festen da også var en helt særlig én af slagsen.

- Jeg mødte Mettes gode veninde og tidligere deltager i 'Bachelor' Eva Lund på Tomorrowland (elektronisk musikfestival red.) sidste år. Ret tilfældigt lærer vi hinanden at kende og ender med at blive sindssygt gode venner, og så inviterer hun mig med til sin 30 års fødselsdag, fortæller Morten og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Indbrud hos Natascha Linea: Kan ikke lade være med at grine

- Og det er så der, jeg møder Mette - eller Majbritt, som hun kalder sig.

Majbritt er, hvad Mette har døbt sit alter ego, og ved Mortens ankomst i 'Bachelorette' forklarede hun, at det var hende, og altså ikke Mette, som han havde haft fornøjelsen af at dele mundvand med i Danmark.

- Det synes jeg jo også var lidt sjovt, at man kalder sig Majbritt, når man bliver for fuld. Er det, fordi man ikke kan stå inde for, at man ligesom har kysset, eller vil man prøve at skubbe det lidt væk, fordi man er flov?, gisner Morten.

LÆS OGSÅ: MGP-stjerne er blevet far