Reality-par tager stort skridt i forholdet

Ida Mckenna Christensen og Alexander Möllbach vil gerne snart finde en fælles bolig.

Det var de færreste af deltagerne i dating-programmet 'Date mig i et døgn', der endte med at blive et par, efter kameraerne slukkede.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-deltager gift: Overrasket af Kjeldbjerg

Ikke desto mindre skete det for Ida Mckenna Christensen, der er aktuel i 'De dyre piger', og Alexander Möllbach, der fandt sammen tilbage i 2022.

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer deler grove beskeder: Jeg bliver ked af det

I dag svæver parret stadig på en lyserød sky, og de kan tilsyneladende slet ikke få nok af hinanden. Ida fortæller nemlig til Realityportalen, at hun hele tiden befinder sig i Alexanders lejlighed, hvorfor de mere eller mindre bor sammen.

LÆS OGSÅ: Se videoen: Cecilie viser parrets nye villa frem

Men nu har parret altså planer om snart at finde en fælles bolig, hvor der også skal være plads til, at de på sigt kan udvide familien.

- Søgningen går på et rækkehus, så der både er plads til vores lille mops og til det første barn, når den tid kommer, siger Ida.

Ida og Alexander ved ikke på stående fod, hvor de ender med at bosætte sig, men de vil helst ikke for langt væk fra Købehavn.

LÆS OGSÅ: Kærligheden blomstrer mellem Sarah og Frederikke: Mere end venner

- Det er vigtigt for mig, at min mormor kan komme og besøge os, og hun er ikke særlig glad for at køre i indre København. Så det bliver nok i yderkanten et sted, afslutter hun.