WOW: Rosél vinder 'X Factor' 2023

Finalen af 'X Factor' 2023 blev en helt særlig aften, fyldt med overraskelser, tåre og hit-musik.

Der blev holdt et brag af en fest, da finalen løb af stablen i Randers. Bland andre Scarlet Pleasure, Andreas Odbjerg og Blæst kom på scenen, og der blev sagt et rørende farvel til Sofie Linde, som var vært for programmet for sidste gang.

For første gang i dansk 'X Factor' historie var det to grupper, der stod i finalen, men det blev Roél, der løb med sejren i 'X Factor' sæson 16.

Artiklen fortsætter under videoen.

LÆS OGSÅ: Sjældent syn: ‘X Factor’-deltagere smider tøjet på scenen

I sidste ende stod Rosél og Sigalaz side om side. Rosél sang deres første egen sang, 'Almindelig', og Sigalaz sang på lige fod deres egen sang, 'Let's go'. Da Sofie Linde råbte vindernes navn, var det et chokeret par, der stod på scenen.

-Jeg tror, der er rigtig mange mennesker, der har kunne genkende sig selv i det venskab og fællesskab og det musikalske værk, vi har bygget op henover det her program, sagde Simon Kvamm.

Med chokerede fnis optrådte Rosél det sidste nummer i sæsonens finale.

LÆS OGSÅ: Ny sæson af 'X Factor': Tilmeld dig nu!

Linde overrasket

Sofie Linde fik også en kærlig afsked af hele 'X Factor' familien. Live deltagerne fra denne sæson kom på scenen og sang 'Farewell' af Rihanna. De fik selskab gamle deltagere, blandt andre Embrace og Sigmund.

Derudover kom der en fin video på storskærmen, hvor programmets dommere sagde farvel. Sofie blev rørt til tårer, da blandt andre Remee, Anne Linnet og Ankerstjerne kom på skærmen. Selvfølgelig var der også en lille hilsen fra Sofies mand, Joakim Ingversen, og hendes døtre, Trine og Søs.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde i tårer: Kæmpe overraskelse midt i 'X Factor'