Pressemøde med Danmarks håndboldlandshold (herrer) Mads Mensah
Pressemøde med Danmarks håndboldlandshold (herrer) Mads Mensah

Mads Mensah helt privat: Tre børn på fire år

Mads Mensah er et vigtigt bindeled på håndboldbanen, og i privaten er der fart på.

Det er 13 år siden, Mads Mensah gjorde sin entré på det danske herrelandshold i håndbold, da han var blot 19 år gammel. I aftenens semifinale mod Tyskland spiller han sin landskamp nummer 200. 

LÆS OGSÅ: Emil Jakobsen om kæresten: Sindssygt stolt

 Artiklen fortsætter under videoen. 

Landsholdets venstre back med det gode humør er altså gået fra ung knægt til en 32-årig fast mand på holdet, som især er vigtig for sine holdkammerater.

LÆS OGSÅ: Derfor er Mikkel Hansen langhåret

- Han får ikke nødvendigvis så mange minutter på banen, men han betyder bare alverden for dette hold. Han den store samlende figur uden for banen med sit gode humør, og det er uanset, om han er den, der stod til sidst og afgjorde det hele mod Spanien - som han har gjort så mange gange - eller om han overhovedet ikke har spillet. Det er ham, der kommer med det gode humør i fællesrummet, fortalte Henrik Møllgaard om Mads Mensah i et interview med Flensborg Avis for nylig.

Her fortalte den erfarne forsvarsspiller, at Mads Mensah er utrolig god til at bygge bro mellem den yngre gruppe på landsholdet og dem, der har været med i en årrække.

Siden 2014 har Mads Mensah spillet i Tyskland, og nu spiller han i SG Flensburg-Handewitt, hvor han er så glad for at være, at han har skrevet kontrakt indtil 2026. Udover karrieren som professionel håndboldspiller har Mensah også en universitetsuddannelse i humanistisk informatik.

LÆS OGSÅ: Henrik Møllgaard privat: Se hans søde familie

Bryllup og tre børn på fire år

Det er ikke kun på håndboldbanen, at Mads Mensah skyder med skarpt, i privaten har han også ramt plet. I 2018 blev han gift med sin kone, Line Bødker Nielsen, og allerede året efter kunne de byde deres første barn velkommen, da datteren Edith kom til verden.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Niklas Landin var alvorligt syg

Da Edith var et år gammel, fik hun titlen som storesøster, da parrets andet barn, datteren Asta, kom til verden. Men Mensah og Line var ikke færdige med at udvide børneflokken. I sommeren 2022 bød de sønnen Aksel velkommen, og fire år efter brylluppet havde de altså fået tre børn. 

LÆS OGSÅ: Rasmus Lauge vendte hjem for familiens skyld

Mads mensah lægger da heller ikke skjul på, at familien har meget høj prioritet for ham, og han roser tit sin kone for at have godt styr på hjemmefronten, når han selv må være væk.

- Jeg savner dem helt vildt. Men det hjælper at vide, de har det godt, og der er nogen omkring dem, der vil dem lige så meget, som jeg selv vil. Og at jeg ikke skal høre på noget brok fra hjemmefronten, har han tidligere sagt i et interview med B.T.

Se Mads Mensahs familie herunder: