Lasse Rimmer om turbulent forhold: - Det var aldrig mig, der ikke gad

Lasse Rimmer og influencer Line Hoffmeyer er flere gange gået fra hinanden, og nu giver 'Stormester'-værten sit bud på hvorfor.

Med 20 års aldersforskel kunne Lasse Rimmer helt legalt være Line Hoffmeyers far.

Det har komikeren sikkert joket med flere gange, men i Casper Christensens podcast '3080 Tikøb' er joken lagt på hylden.

LÆS OGSÅ: Mændene i ‘Bachelorette’ afslører: Mads vandt

Her fortæller Lasse Rimmer til gengæld om, hvordan aldersforskellen har bidraget til udfordringer i parforholdet.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-par er blevet skilt

- Line var 23 år, da vi mødte hinanden, så hun er i sagens natur blevet voksen, mens vi har været sammen, og hun har lært en masse ting om sig selv, og det har bidraget til labiliteten, ujævnhederne i vores forhold, forklarer 'Stormester'-værten.

Udover aldersforskellen har Lines hjertefejl, ifølge Lasse, også bidraget til, at parret har været gået fra hinanden og fundet sammen igen.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen afslører: Ikke færdig med operationer

- Line har jo fået en hjertetransplantation, så hendes levetid er sandsynligvis kortere. Min oplevelse er, at det har gjort, at hun har mere fokus på at mærke efter og tage de rigtige beslutninger i livet, fordi det er vigtigt, at hun bruger sin tid klogt, fortæller Lasse og forklarer:

LÆS OGSÅ: Sille afslører: Det vil jeg bruge ‘Paradise’-pengene på

- Så hvis hun eksempelvis kommer i tvivl om, om hun er sammen med den rigtige mand, så er hun hurtigere til at gøre det forbi, fordi der er ingen grund til at gå og fornemme det i to år. Hvis hun så et halvt år senere kan mærke, at det er forkert, at hun ikke er sammen med ham, så kan hun jo være heldig, at jeg står og tænker "Det var da dejligt, for jeg gad godt at være sammen med dig". Det var aldrig mig, der ikke gad. Altså.

LÆS OGSÅ: Afbryder 'Paradise Hotel'-optagelser

Hør Lasse Rimmer fortælle mere om forholdet til Line Hoffmeyer i Casper Christensens podcast '3080 Tikøb', hvor komikeren også snakker om tv-programmet 'Roasted', psykologi og 'Mandrillen'.