Ikke set på tv: Vold, politi, råb og skrig

Situationen så hektisk ud på tv, men i virkeligheden var det endnu værre.

I dagens afsnit af 'Først til verdens ende' kommer søstrene Tea og Tilde Ingemann Olsen ud i en situation, de ikke kan styre.

LÆS OGSÅ: Kæmpe traume: Fie åbner op om uvenskab med Boris

En taxa-tur viser sig at blive dobbelt så dyr som først antaget, da taxamanden nægter pigerne byttepenge. Situationen spidser til, da kommunikationsvanskelighederne i Kina spænder ben, og mange mennesker blander sig i problemet.

Selvom det ser voldsomt ud på tv, så var det endnu værre i virkeligheden, fortæller Tea og Tilde til HER&NU.

- Det var meget mere kaotisk i virkeligheden, end det er på tv. I virkeligheden var der en meget fuld dame, der stod og råbte og skreg af os, og hun begyndte at slå vores kameramand, og politiet kom. Politiet lagde hende i benlås, samtidig med at vi prøvede at forklare ham manden, at han bare skulle give os penge tilbage, forklarer Tilde.

For Tea og Tilde handler det ikke kun om at blive snydt, men pengene var vigtige for dem.

- Da vi rejste i Kina, kunne vi ikke hæve mere end det beløb, vi havde fået udleveret, fordi Kina er meget streg, så vi havde ét beløb, som skulle strække til hele Kina, så det var meget vigtigt, vi fik de penge tilbage. Det var en meget kaotisk situation, fortæller Tilde og Tea tilføjer:

- Samtidig havde vi været strandet i byen Cangzhi, hvor vi var til bryllup, i 32 timer, så vi var ret sikre på, vi ville ryge ud. Og nu kunne vi heller ikke betale den her taxa, så det gik fuldstændig op i hat og briller.

LÆS OGSÅ: Simon Stenspils vilde forvandling: Væk med håret

Frygtede fængsel

I desperation valgte Tilde på et tidspunkt at gå med pengene i håb om, at taxamanden ville forstå, han skulle betale tilbage.

- Da Tilde gik med pengene, så jeg taxamanden gå hen mod politiet, og så tænkte jeg straks, nu bliver vi anholdt i Kina og skal sidde i Kinesisk fængsel. Panikken var helt oppe i halsen på det her tidspunkt, griner Tea.

LÆS OGSÅ: Sussis nye kærlighed: Her er min Musse

Hvad man heller ikke ser på tv er, at deltagerne ikke er alene på turen. De har et kamerahold med, som i Kina består af endnu flere mennesker end i de andre lande.

- Vi havde en fikser med, der var til rådighed for tilrettelæggerne, og som kunne kinesisk, så man havde lyst til, at han kunne hjælpe. Men det måtte de jo ikke, de skulle bare være fluen på væggen, forklarer Tilde og tilføjer:

- Men efter vi besluttede at give ham alle pengene, blev der faktisk sendt nogen hen og prøve at få fat i taxachaufføren og prøve at forklare situationen til ham, men lige så snart, han fik pengene, var han væk derfra.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-par i chok: Bilen blev påkørt

Tilde og Tea fik aldrig deres byttepenge.

Følg søstrene og de andre par i 'Først til verdens ende' hver mandag kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.

LÆS OGSÅ: Esben Dalgaard har fået blod på tanden: Frisk på nye eventyr

Hjemme hos Tea Ingemann Olsen og Tilde Ingemann Olsen, 'Først til verdens ende'
Hjemme hos Tea Ingemann Olsen og Tilde Ingemann Olsen, "Først til verdens ende"