Simon Stenspils vilde forvandling: Væk med håret

For at leve op til sin 'Badehotellet'-karakter, Valter, måtte 40-årige Stenspil sige farvel til både skæg og langt hår.

Simon Stenspil har gennemgået en bemærkelsesværdig forvandling i 10. og sidste sæson af 'Badehotellet'.

For at leve op til sin karakter, Valter, måtte 40-årige Stenspil sige farvel til både skæg og langt hår.

LÆS OGSÅ: Efter Dubai-mareridt: Nu har de slået pjalterne sammen

– Det er jo skide sjovt for en skuespiller som mig at få lov til at spille en karakter, der ligger så langt væk fra mig selv, siger han og fortsætter:

– Valter er nordjysk, og jeg er sjællænder. Valter er genert og tilbageholdende, og jeg er det modsatte. Normalt bliver man tit typecastet, så det har været fedt at prøve noget helt andet.

Transformationen til Valter skete alligevel noget uventet for Stenspil.

– Jeg mødte jo ind med alt mit surfergarn og mit store skæg til en dag, hvor jeg troede, at jeg kun skulle til kostumeprøve. Men i stedet skulle jeg faktisk ned i sminken, og der ville de gerne fjerne alt skægget og klippe mit hår, forklarer skuespilleren.

Den store og pludselige forvandling kom som en overraskelse for alle – ikke mindst for Stenspils toårige søn Ziggy, som han har med skuespillerkæresten Anna Stokholm, 35.

LÆS OGSÅ: 'Kragerne'-Benjamin i voldsom ulykke: Frygtede for sit liv

– Jeg havde ikke forberedt mig selv eller nogen andre på det, så da jeg kom hjem, kunne min søn slet ikke kende mig. Han bakkede nærmest væk, da han så mig, griner skuespilleren, der lige om lidt bliver far for anden gang.

Mens Simon Stenspil spiller rollen som Valter, spiller Ulla Vejby, 39, rollen som Valters kone Edith. Simons karakter har været med i sæson fire, fem og ti.
Mens Simon Stenspil spiller rollen som Valter, spiller Ulla Vejby, 39, rollen som Valters kone Edith. Simons karakter har været med i sæson fire, fem og ti.