Ærlige Frederik Haun: Overvældet af frygt

Midt under en saunagus trillede tårerne pludseligt.

Frederik Haun, der er kendt fra den 'Store bagedyst', har for tiden følelserne helt uden på tøjet, mens han og husbonden Morten Kjeldgaard kan se frem til at blive fædre til tvillingepiger senere på året.

I et hudløst ærligt opslag på sin Instagram-profil åbner han op om, hvorfor han tirsdag endte med at fælde en tåre under en saunagus.

LÆS OGSÅ: WHAT! Gustav Salinas gør comeback

Det, der for alvor satte gang i følelserne, var at gus-mesteren satte en sang på, som han dedikerede til sin gravide kæreste, hvorefter han bad deltagerne tænke på en, de holder af.

- Så tænkte jeg straks på pigerne og blev enormt følelsesladet. Jeg kunne ikke holde følelserne tilbage, og mærkede alt i min krop. Ikke kun kærlighed og glæde, men også den kæmpe iboende frygt for, at noget skal gå galt, lyder det fra Frederik, der tilføjer:

- Jeg har generelt været meget optimistisk og positiv omkring hele vores fertilitetsforløb, men jeg kan godt mærke, at min krop er spændt til det yderste for tiden, og mit sind er på overarbejde.

'Bagedyst'-stjernen fortæller videre om, hvor svært det kan være at følge med - og selvom det er gode ting, han er i vente.

LÆS OGSÅ: Graviditeten holder hårdt: Rikke Gøransson plaget af gener

- Under overfladen bobler en frygt for, at det hele kan blive taget fra os på et splitsekund, skriver han og fortsætter:

- Selvom jeg forsøger at holde fast i optimismen, føles det som om, jeg jonglerer med en masse scenarier oppe i mit hoved hele tiden.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer afslører kønnet: Tårerne trillede

Afslutningsvis forsikrer Frederik Haun dog om, at han har det godt.

- Og jeg ved, at pigerne har det godt og ligger trygt hos en sund, rask og meget elsket kvinde, lyder det.

Se hele opslaget herunder.