Efter bryllup: Det skal de hedde nu

Frederik Haun og Morten Kjeldgaard har haft hovedet i blød i forhold til nye navne.

I dag, søndag den 28. maj 2023, blev Frederik Haun, der er kendt fra 'Den store bagedyst', og Morten Kjeldgaard, der er kendt fra 'Vild med dans', ægtefolk.

De sagde ja til hinanden under åben himmel i smukke omgivelser ved Sonnerupgaard Gods i Hvalsø.

Ligesom vielsen var utraditionel, så bliver det med navne det også, for mens mange vælger at tage hinandens navne, når de bliver gift, så beholder Frederik og Morten de hidtil kendte navne.

- Vi har været lidt frem og tilbage, men så kom vi ret hurtigt frem til, at vi beholder vores respektive navne, forklarer Morten og Frederik tilføjer:

- Vores efternavne er en del af vores brand, så vi kunne ikke rigtig se, hvordan vi skulle bytte rundt, så vi beholder dem, og så kan det være, at hvis der kommer nogle børn en dag, at de kan få et af hvert.

Morten og Frederik er enige om, at drømmen er at få to børn i fremtiden.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-Rasmus i opråb: Det er ikke Narnia, I bor i

At Frederik og Morten ikke tager del i hinanden navne er ikke det eneste, der ikke bliver efter traditionerne.

- Vi har ikke så mange traditioner. Vi har også sovet sammen i nat, der er intet blåt og gammelt, fortæller Frederik og Morten tilføjer:

- Vi har tænkt, det er fint, hvis det ikke er så traditionelt. Vi føler os ikke så traditionelle. Vi har taget de ting, vi synes var nice, og så gør vi resten på vores måde.

Se hele interviewet med det nygifte par øverst i artiklen.