'Bachelorette'-Rasmus i opråb: Det er ikke Narnia, I bor i

Rasmus Andersen er nok blevet lidt træt af, hvordan der bliver talt om mændene i det nye program 'Bachelorette'.

Rasmus Andersen kan både bygge sommerhuse og charmere damer, men han ikke lide, hvordan der bliver talt om de mandelige deltagere på bagkant af premieren på den første danske omgang af 'Bachelorette'.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald stopper

Efter at have hørt Ekstra Bladets podcast, 'Der er brev', hvor Julie Kriegler og Mette Sommer medvirker, har Rasmus et par ord at sige om sagen. I podcasten går snakken på, hvordan det har været for Mette og Julie at deltage i programmet.

- Der kommer de lyn hurtigt ind på, at de jo egentlig var skuffede over os mænd, der var med, hvilket jo er fair nok. Jeg har også ladet mig forstå, at det ikke kun er dem, der har været lidt skuffede. Faktisk har mange i DK været lidt skuffede. Der tænker jeg bare, undskyld mig, men hvad havde folk regnet med? At der skal hoppe 16 adoniser ud af en bil, der havde six-pack, var kloge, kunne snakke og havde humor? Ej, men prøv lige at høre her: Det er jo ikke Narnia, I bor i, siger Rasmus og fortsætter:

- Jeg forstår faktisk ikke, hvorfor folk er skuffede. Denne her produktion, de har fundet nogle, der repræsenterer Danmark. Det er jo ikke USA det her. Vi er ganske normale mænd. Personligt synes jeg, at det er ret fedt, at de har fundet nogle, som ikke er helt usammenlignelige. Det er måske også meget sundt for kvinderne, og dem der ser med, at man rent faktisk lige skal lære folk at kende, inden man dømmer dem.

LÆS OGSÅ: Ulven Peter i seriøst forhold: Klar til børn

Her kan du se videoen. Artiklen fortsætter herunder.

@fartilbo Dømmer du også mennesker inden du har lært dem at kende? #fartilbo #fyb #fypシ ♬ original sound - Fartilbo

Mette og Julie

Tidligere på ugen skrev Her&Nu/Realityportalen, at Mette og Julie indrømmede, at de var blevet skuffede, da mændene kom ned af den røde løber, men at de også havde gjort sig nogle refleksioner over deres første indskydelser.

- Ja, jeg blev skuffet. Når man har nogle forventninger, der ligesom ikke bliver indfriet, jamen så bliver man jo skuffet, og jeg tænkte, det bliver nogle lange fem uger det her. Men der måtte man jo også bare hanke op i sig selv og prøve at se det positivt på det, og at nu havde jeg rent faktisk chancen for at møde nogle fyre i øjenhøjde og lære personen inde bag at kende og netop lade være med at basere det så meget på det udseendemæssige, som man jo har en tendens til at gøre, sagde Julie Kriegler.

- Jeg var skuffet efter den røde løber, men det havde egentlig ikke noget med mændene at gøre, det har noget med mine egne forventninger at gøre. Jeg havde skruet mine forventninger ultra, ultrahøjt op og uden egentlig at kunne sætte ord på, hvad det var, jeg håbede, der kom ned ad den løber. Den der følelse af Amors pil, der bare ramte os med det samme, den var der ikke nogen af os, der havde. Men i takt med, at man lærte mændene at kende, så ser man noget, man måske ikke så lige ved første øjekast, uddybede Mette Sommer.

LÆS OGSÅ: Afviser tilbud efter tilbud: Nyder at være single