Efter mødet med fyrene: Skuffelse hos Mette og Julie

Mette Sommer og Julie Kriegler var bestemt ikke tilfredse efter at have mødt de 16 singlefyre.

I dag havde Danmarks første afsnit af 'Bachelorette' premiere. I programmet skal Mette Sommer og Julie Kriegler forsøge at finde kærligheden blandt 16 mænd.

Men første møde med mændene var ikke prangende, afslører de to kvinder til HER&NU og Realityportalen.

- Når man har siddet og set de sidste to sæsoner, har jeg virkelig syntes, at alle de her kvinder, der er blevet fundet, har været totalt smukke og fantastiske både indvendigt og udvendigt. Så barren var også bare sat rigtig rigtig højt for, hvad man ligesom regnede med, at der kom ned ad den røde løber, fortæller Julie og tilføjer:

- Der er bare virkelig meget, der har ledt op til det øjeblik, så jeg tror også, jeg har haft mine forventninger rigtig rigtig højt, og når man har det, kan man jo blive skuffet.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Mie afslører: Mere tv på vej

Blev du skuffet?

- Ja, jeg blev skuffet. Når man har nogle forventninger, der ligesom ikke bliver indfriet, jamen så bliver man jo skuffet, og jeg tænkte, det bliver nogle lange fem uger det her. Men der måtte man jo også bare hanke op i sig selv og prøve at se det positivt på det, og at nu havde jeg rent faktisk chancen for at møde nogle fyre i øjenhøjde og lære personen inde bag at kende og netop lade være med at basere det så meget på det udseendemæssige, som man jo har en tendens til at gøre, afslører Julie.

LÆS OGSÅ: Se det første klip fra ‘Bachelorette’ her

Mette enig med Julie

Ligesom Julie følte det, var der ingen af mændene, der slog benene væk under Mette på den røde løber.

- Jeg var skuffet efter den røde løber, men det havde egentlig ikke noget med mændene at gøre, det har noget med mine egne forventninger at gøre. Jeg havde skruet mine forventninger ultra, ultrahøjt op og uden egentlig at kunne sætte ord på, hvad det var, jeg håbede, der kom ned ad den løber, fortæller Mette og tilføjer:

- Den der følelse af Amors pil, der bare ramte os med det samme, den var der ikke nogen af os, der havde. Men i takt med, at man lærte mændene at kende, så ser man noget, man måske ikke så lige ved første øjekast.

LÆS OGSÅ: Travle Lise Baastrup: Ikke tid til barsel

Mette havde ligesom Julie følelsen af, det ville blive fem lange uger, men allerede dagen efter ændrede det sig, da Mette kom på sin første date.

Hvis Mette selv skulle pege på en fyr, hvis udseende ville kunne slå benene væk under hende, skulle det være Brad Pitt.

LÆS OGSÅ: WHAT: Linse og Vlado er på kant med loven

Se 'Bachelorette' hver tirsdag til torsdag på TV 2 Echo eller TV 2 Play.