Travle Lise Baastrup: Ikke tid til barsel

Selvom Lise Baastrup for nyligt er blevet mor, bruger hun stadig meget tid på at arbejdet.

TV 2 Charlie-serien 'Sommerdahl' har i denne sæson fået tilgang af vidunderlige Lise Baastrup, der erstatter Peter Gantzlers figur, Svend, som er gået på pension.

LÆS OGSÅ: Janni afslører: Sådan har hun aldrig set Karsten

Lise som den
nye undercoverbetjent
Nadia, som
bliver ny, fast
makker til Benjamin (Mathias
Käki Jørgensen) i 'Sommerdahl'.
Lise som den nye undercoverbetjent Nadia, som bliver ny, fast makker til Benjamin (Mathias Käki Jørgensen) i 'Sommerdahl'.

– Nadia er en virkelig dygtig betjent, som er oplært af Svend. Hun var været på en politistation inde i byen, så hun er er vant til action. Hun har speciale i undercover og aflytning, og så kommer hun jo til hyggelige Helsingør, hvor der sker lidt mange mord, og hun tænker: ”Den har jeg, det er fedt!” Action for alle pengene, fortæller Lise Baastrup, 39, om rollen som Nadia.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Mie og Mia havde hemmelig aftale i 'Kærlighed hvor kragerne vender'

– Det var ret fedt at få den uniform på. Vi var på optagelse og spærrede af for folk, og der lægger folk ikke mærke til ens ansigt. De lægger mærke til uniformen. Der kunne jeg mærke autoriteten i den uniform. Jeg kunne godt overveje at tage uniformen og så tage på festival, så jeg kunne komme gratis ind i VIP-området. Gå ind alle mulige steder, det ellers er forbudt. Men det giver nok ret store bøder, og jeg ville nok ryge ind at sidde i stedet, siger Lise grinende.

Far tager den

I februar blev Lise mor til sit og 56-årige Jacob Dahls anden datter, Elin. I forvejen har de fireårige Laura, opkaldt efter kokkepigen i 'Matador'.

Jacob er forestillingsleder i Cirkusrevyen, og han har i forvejen to voksne børn, så nu er han far til fire.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Kaspar og Lambang viser rugemor frem

Sidste forår giftede Lise og Jacob Dahl sig ved et flot
bryllup i Budolfi Kirke i Aalborg, og datteren Laura
var fin brudepige.
Sidste forår giftede Lise og Jacob Dahl sig ved et flot bryllup i Budolfi Kirke i Aalborg, og datteren Laura var fin brudepige.

Lise har dog ikke tid til barsel, da hun allerede er i gang med femte sæson af 'Sommerdahl'.

– Det er Jacob, som er på barsel. Da min svigermor, Lisbet, stoppede i Cirkusrevyen sidste år, sagde Jacob: ”Jeg har 25-års jubilæum, så mon jeg ikke også bare skulle stoppe fast derude.” De ringer til ham, når de har nogle spørgsmål. Vi vidste jo på det tidspunkt, at jeg var gravid, så det var helt perfekt timing. Jacob sagde til mig, at hvis jeg skulle lave mere 'Sommerdahl', så ville han gerne tage barsel, fortæller Lise med et smil.

LÆS OGSÅ: Se det første klip fra ‘Bachelorette’ her

Teltferie forude

Jacob kommer forbi med Elin, når Lise er på optagelse, både på 'Sommerdahl' og på DR-serien 'Orkestret', hvor hun også har en stor rolle.

– Da jeg fik
at vide, at vi
allerede skal
optage
sæson fem
nu, og at
Nadia er
med, så
tænkte
jeg bare:
”Fantastisk”!
– Da jeg fik at vide, at vi allerede skal optage sæson fem nu, og at Nadia er med, så tænkte jeg bare: ”Fantastisk”!

– Så ammer jeg i pauserne, og ellers så malker jeg ud, så der er mad til Elin, hende den lille rødhårede. Hun er bare dejlig, siger Lise, som nu glæder sig til sommerferien sammen med sin skønne familie.

LÆS OGSÅ: Har du også undret dig? Derfor afslører TV 2 vinderen på forhånd

– Jeg har hele juli fri, og der er Jacob stadig på barsel. Han har allerede bygget højbede, og vi skal nok lave noget bål i haven. Det er virkeligt hyggeligt. Jeg har sagt, at vi skal sove i telt. Alt falder i hak i år, og det er ret dejligt.

LÆS OGSÅ: Blev bedste venner på rekordtid: Her er forklaringen