Blev bedste venner på rekordtid: Her er forklaringen

Vennerne Christian og Nicolai har deres bud på, hvorfor venskabet er noget helt særligt.

Vennerne Christian Vagn Uhre, 31, og Nicolai Klejs Madsen, 31, hilser lystigt på alle, der går forbi dem i Aarhus Scandinavian Congress Center. I centeret ligger det fitnesscenter, hvor vennerne træner næsten hver dag i ugen, og hvor de mødte hinanden for første gang for snart tre år siden.

LÆS OGSÅ: Jackie Navarro har været under kniven igen

At Nicolai ville have Christian med i tv-programmet "Først til verdens ende" var ikke uden grund.

- Jeg har rigtig mange gode kammerater, jeg har kendt igennem mange år, men Christians og mit venskab er meget nyt. Jeg er blevet meget overrasket over, han er kommet helt ind i kernen hos mig på kort tid, fortæller Nicolai og tilføjer:

- Vi har kendt hinanden i vores trygge rammer her i Aarhus, men jeg kunne godt tænke mig at blive bekræftet i vores venskab, når tingene bliver sat på spidsen.

LÆS OGSÅ: Elsker du ‘Luksusfælden’? DR hjælper familier med økonomi i nyt program

Hvorfor Christian og Nicolais venskab blomstrede på rekordtid, har de selv et bud på.

- Vi har en vis fællesnævner i forhold til at være udadvendt. Det er ikke alle, der er SÅ udadvendte, som vi er. Det er der en god harmoni i, fortæller Christian.

Artiklen fortsætter under billedet.

Nicolai og Christian fra 'Først til verdens ende'
Nicolai og Christian fra 'Først til verdens ende'

Stjernetegnet 'Løve'

Både Christian og Nicolai er løve i stjernetegn og har fødselsdag henholdsvis den 26. juli og 22. august 1991. Ifølge Alt.dk er løven stærk, selvbevidst og varm. Løver er meget lidenskabelige, og de er generøse med deres følelser; man føler sig elsket i nærheden af en løve. Det er præcis den følelse, man får, når man møder Nicolai og Christian, og det passer også med deres egen beskrivelse om hinanden.

- Christian er god til at få alle til at føle sig inkluderet, han er god til komplimenter og er bare skide venlig. Det tiltaler mig ekstremt meget som menneske. Jeg har aldrig haft en ven, der på så naturligvis er god til at opbygge andre og få dem til at føle sig meget værd. Jeg forsøger også selv at gøre det bevidst, fordi jeg ved, hvor meget det betyder, fortæller Nicolai.

LÆS OGSÅ: Efter 'Først til verdens ende': Søstrene kaster sig ud i stort projekt

Både Nicolai og Christian kalder hinanden for bedste venner, men de er også enige om, at man kan have flere bedste venner.

- Mange venner kommer og går, men Christian er en ven for livet, slutter Nicolai.

Følg vennernes kamp om at komme først til verdens ende på TV 2 hver mandag kl. 20.00 eller på TV 2 PLAY.