Har du også undret dig? Derfor afslører TV 2 vinderen på forhånd

Vinderne af 'Først til verdens ende' er afsløret på TV 2.dk i dag, selvom det først bliver afgjort på flow tv i næste uge.

I dag blev finaleafsnittet af 'Først til verdens ende' vist på TV 2 PLAY, og dem der ser det på PLAY har derfor nu kendskab til vinderne af TV 2s populære rejseprogram.

Ser du derimod programmet på TV 2 flow tv, så er må du vente til næste mandag med det store finaleafsnit.

Vil du gerne blive i spændingen, skal du dog passe på med at læse nyheder på TV 2 Underholdning, da TV 2s nyheder der følger PLAY og ikke flow tv, hvilket der ifølge TV 2 er en god grund til.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne i chok: Ikke til at kende

- På TV 2 har seervanerne ændret sig, og flere og flere seere har adgang til TV 2 Play, hvor de ser programmerne, når de har lyst. Derfor er det også helt naturligt, at tv2.dk følger programmerne på TV 2 Play i sin dækning, oplyser TV 2 til HER&NU og tilføjer:

- Vi er klar over, at der også er seere, som følger programmerne på flow, og som i tilfældet med 'Først til verdens ende' først ser, hvem der vinder præmien på de 250.000 kr. næste mandag. Derfor står der også tydeligt som det første i artiklen på tv2.dk, at det afsløres, hvem vinderne er.

LÆS OGSÅ: Oh Lands romantiske sommer: Jeg skal giftes

TV 2 vil lade det være op til andre medier selv, om de vil følge flow eller Play-timingen, da de ifølge TV 2 kender deres brugere/læsere bedst.

Hos HER&NU/Realityportalen følger vi flow tv, og nyheder om vinderne af 'Først til verdens ende' vil derfor først kunne læses her på siden fra mandag den 22. maj.

LÆS OGSÅ: Nu kan du komme med i 'Først til verdens ende'