Katerina Pitzner og Frederik Haun
Katerina Pitzner og Frederik Haun

Derfor sagde han ja til at afløse Katerina

Frederik Haun har sagt ja til stillingen som daglig leder og CEO af Diamant Børsen efter Katerina Pitzner, og det er med god grund, han kaster sig over det hårde arbejde.

I slutningen af februar offentliggjorde Frederik Haun, at han overtager stillingen som daglig leder og CEO af Diamant Børsen efter Katerina Pitzner.

LÆS OGSÅ: Karina Frimodt sælger lejligheden

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Frederik Haun er til 'Vild med dans'.

Frederik Haun er uddannet ejendomsmægler og har siden sin deltagelse i 'Den store bagedyst' arbejdet som influencer, men nu kaster han sig altså over en helt anden genre.

- Det er ikke usædvanligt, at man head hunter talenter fra andre brancher, hvis det er der, det rette match findes. Frederik har dog, gennem længere tid, været aktiv i kulisserne med at uddanne og dygtiggøre sig inden for faget, står der på Diamant Børsens Instagram.

LÆS OGSÅ: Her er de 12 nye deltagere i 'Stjerner i Trøjen'

Frederik har for nylig delt sin egen ambition for det hårde arbejde som diamanthandler.

- Jeg glæder mig utrolig meget over de nye og spændende udfordringer, jeg har fået i Diamant Børsen. Jeg har høje ambitioner og store drømme, som jeg ved kræver hårdt arbejde. Hårdt arbejde for at skabe mig friheden til at gøre præcis, hvad jeg har lyst til med min kæreste, familie og venner, som jeg elsker, forklarer Frederik om det nye job.

LÆS OGSÅ: Før- og efterbilleder: TV 2-deltagere har tilsammen smidt næsten 100 kilo