Frederik Haun forklarer: Derfor holder han ikke jul med Morten

Parret fejrer igen i år jul på hver sin side af kloden.

- Hvorfor holder I ikke jul sammen, nu hvor I er gift?

Så lyder det spørgsmål, som Frederik Haun angiveligt har fået adskillige gange op til den festlige højtid.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-duo afslører vildt datingeventyr

Nu svarer han på, hvorfor han og ægtefællen Morten Kjeldgaard holder jul hver for sig, i et opslag på sin Instagram.

- Det har vi faktisk kun gjort én gang, da der var corona i 2020, fordi Morten ikke kunne komme til Thailand med sin mor. Det har været en tradition for dem, lige siden jeg lærte Morten at kende, indleder 'Bagedyst'-stjernen og fortsætter:

- Jeg elsker julen, traditionerne og tiden sammen med min familie, så jeg har ikke lyst til at bytte den ud med jul i Thailand, og jeg ved, at Morten elsker den tid, han har med sin mor omkring julen.

Selvom det for mange kan være svært at forene de fastgroede juletraditioner, så er det altså ekstra svært for ægteparret, der sagde ja til hinanden tilbage i maj i år, fordi de befinder sig tusindvis af kilometer fra hinanden på juleaften.

- For os har det altid været vigtigt at give hinanden plads til vores forskelligheder. Jeg ville aldrig holde Morten hjemme henover jul, for at han skulle tilbringe den med mig. Jeg ville elske det, og jeg nød vores jul med begge familier i mine forældres sommerhus under corona, men jeg elsker også, at vi kan hygge os hver for sig og have fuld opmærksomhed på vores familier, skriver Frederik videre.

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas forlader Danmark: Jeg gider ikke juleræset

Det tyder dog på, at der stadig kan rokkes lidt ved traditionerne, og Frederik formår da også lige at hinte til, at en mulig familieforøgelse kan være på vej i en nær fremtid.

- Mon ikke vi i fremtiden kommer til at holde mange juleaftener sammen, når vi en dag får vores egen lille familie. Måske julen 2024 bliver helt magisk, afslutter han.

LÆS OGSÅ: Sussis første jul uden Leo: Det bliver anderledes

Du kan selv se opslaget herunder: